Kaip sužinoti, ar mėgaujuosi kažkuo testu

Kaip sužinoti, ar aš kuo nors mėgaujuosi: testas

Ar jūs kada nors galvojote, ar jūs tikrai mėgaujatės kuo nors, ar tai tik praeinantis etapas? Normalu abejoti mūsų jausmais, ypač kai kalbama apie ką nors svarbaus kaip meilė. Norėdami padėti geriau suprasti, ką jaučiate, mes paruošėme testą su keliais ženklais, kurie gali parodyti, ar jūs kuo nors mėgaujatės. Nagi?

testas: ar aš mėgaujuosi kažkuo?

  1. Ar jūs nuolat galvojate apie žmogų?
  2. Jei atsakymas yra „taip“, tai gali būti ženklas, kad jums patinka šis asmuo. Kai esame įsimylėję, įprasta, kad ji dažnai užima mūsų mintis.

  3. Ar jaučiate drugelius skrandyje, kai esate šalia jos?
  4. Garsieji „skrandžio drugeliai“ yra dažna fizinė reakcija, kai esame įsimylėję. Jei jaučiate šį jausmą, kai esate artimas aptariamam asmeniui, tai yra užuomina, kad jums gali patikti.

  5. Ar jaučiatės pavydus, kai ji yra su kitais žmonėmis?
  6. Pavydas yra dažnas jausmas, kai mes kuo nors mėgaujamės. Jei pavydi, kai asmuo yra su kitais žmonėmis, tai gali būti ženklas, kad jus domina.

  7. Ar nerimauji dėl jos gerovės?
  8. Kai mums kažkas patinka, mums rūpi jų gerovė ir norime būti, kad prireikus padėtų. Jei nerimaujate dėl aptariamo asmens gerovės, tai gali reikšti, kad jums patinka jais.

  9. Ar jaučiatės dalijantis su ja svarbiais dalykais?
  10. Kai mes kuo nors mėgaujamės, jaučiamės dalijantis svarbiais akimirkomis ir laimėjimais su šiuo asmeniu. Jei manote, kad tai bus, tai ženklas, kad jus domina.

    Jei atsakėte į „taip“ dėl daugelio aukščiau pateiktų klausimų, greičiausiai džiaugsitės šiuo žmogumi. Tačiau svarbu atsiminti, kad kiekvienas asmuo yra unikalus ir jausmai gali skirtis. Testas tarnauja tik kaip orientacija, be to, svarbu analizuoti kitus santykio aspektus, kad įsitikintumėte savo jausmais.

    Atminkite, kad meilė yra sudėtingas jausmas ir ne visada lengva suprasti. Jei vis dar abejojate tuo, ką jaučiate, pasikalbėkite su kuo nors patikimu, pavyzdžiui, draugu ar terapeutu, kad padėtumėte apmąstyti savo jausmus.

    Tikimės, kad šis testas padėjo geriau suprasti jūsų jausmus apie tą asmenį. Atminkite, kad svarbiausia yra būti sąžiningam sau ir gerbti savo jausmus.

Scroll to Top