Kaip sužinoti, ar aš atsiskyriau prieš Šventąją Dvasią

Kaip sužinoti, ar aš atsiskyriau prieš Šventąją Dvasią

šventvagystė prieš Šventąją Dvasią yra tema, sukelianti daug abejonių ir susirūpinimą keliančioms krikščionims. Daugelis žmonių susimąsto, ar jau padarė šią neatleistiną nuodėmę ir kaip jie gali žinoti, ar tai padarė. Šiame straipsnyje mes ištirsime šią temą ir pateiksime keletą gairių ieškantiems atsakymų.

Kas yra šventvagystė prieš Šventąją Dvasią?

šventvagystė prieš Šventąją Dvasią minimas Biblijoje, konkrečiau – Mato, Marko ir Luko evangelijose. Jėzus pasakoja apie šią nuodėmę reaguodamas į fariziejus, kurie jį apkaltino demonų išsiuntimu Belade, demonų princo jėga.

Mato 12: 31-32 Jėzus sako: „ Taigi sakau jiems, kiekviena nuodėmė ir šventvagystė bus atleista žmonėms, tačiau šventvagystė prieš Dvasiai nebus atleista. Ir jei kas nors pasakys. Žodis prieš Žmogaus Sūnų jam bus atleistas; bet jei kas nors kalba prieš Šventąją Dvasią, jis nebus atleistas šiame amžiuje ar ateityje. “

Ši ištrauka per šimtmečius sukėlė įvairias interpretacijas, tačiau dauguma mokslininkų sutinka, kad šventvagystė prieš Šventąją Dvasią reiškia nuolatinį ir sąmoningą Šventosios Dvasios darbo atmetimą, priskirdama jį šėtonui arba paneigdamas jo atlikimo dieviškąjį. p>

Kaip sužinoti, ar aš atsiskyriau prieš Šventąją Dvasią?

Svarstant galimybę būti atsiskyrus prieš Šventąją Dvasią, svarbu atsiminti, kad Dievas yra gailestingas ir atleidžiantis. Jis nori, kad visi atgailautų ir kreiptųsi į jį. Šventvagystė prieš Šventąją Dvasią yra rimta nuodėmė, tačiau tai nėra kažkas, kas gali būti atsitiktinai ar be ketinimo.

Jei nerimaujate dėl šventosios Dvasios šventės, čia yra keletas gairių:

  1. Patikrinkite savo širdį: nuoširdžiai apmąstykite savo požiūrį ir mintis apie Šventąją Dvasią. Ar sąmoningai atmetėte savo darbą ar paneigėte savo dieviškąjį pasirodymą?
  2. Siekite dvasinės orientacijos: Kalbėkitės su dvasiniu lyderiu, klebonu ar krikščionių pasitikėjimo patarėju. Jie gali padėti geriau suprasti temą ir pasiūlyti konkrečias jūsų bylos gaires.
  3. atgailauti ir ieškoti atleidimo: Jei pripažinote, kad padarėte šią nuodėmę, nuoširdžiai atgailaujate ir prašote atleidimo Dievui. Jis yra gailestingas ir nori atleisti tiems, kurie atgailauja iš širdies.
  4. Atminkite, kad tik Dievas pažįsta žmogaus širdį ir yra vienintelis, kuris gali iš tikrųjų vertinti. Jei nuoširdžiai ieškote Dievo ir norite susitaikyti su juo, pasitikėkite savo malone ir atleidimu.

    Nuorodos:

    1. Mato 12: 31-32 /li>
    2. šventvagystė prieš Šventosios Dvasios Biblijos studijų priemones
    3. Susiję straipsniai:

      Taip pat skaitykite:

      1. Kas yra Šventoji Dvasia?
      2. kaip priimti Šventąją Dvasią
      3. vaizdai:

        vaizdas, susijęs su tema

        šaltiniai:

        Šaltinis 1

        šaltinis 2

        Komentarai:

        Palikite savo komentarą žemiau:

Scroll to Top