Kaip pasigaminti keptą bucho

Kaip pasigaminti kepti bucho

„Fresh Bucho“ yra tradicinis Brazilijos virtuvės patiekalas, ypač populiarus šalies šiaurės rytuose ir vidurio vakaruose. Jei mėgstate išbandyti naujus skonius ir faktūras, keptas „Bucho“ gali būti puikus pasirinkimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti šį malonumą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg švaraus jaučio ir supjaustyti juostelėmis
  • 2 citrinos
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas:

1. „Bucho“ valymas:

Prieš pradėdami ruošti keptą „Bucho“, svarbu gerai valyti „Ox Buzz“. Gerai nuplaukite tekančiame vandenyje ir patrinkite citrina, kad pašalintumėte nepageidaujamą kvapą. Tada mirkykite vandenyje su citrina maždaug 30 minučių.

2. „Bucho“ maisto gaminimas:

Po padažo laiko įdėkite bucho į keptuvę su verdančiu vandeniu ir virkite maždaug 1 valandą arba iki minkštos. Nusausinkite vandenį ir supjaustykite bucho į juosteles.

3. Sezonas:

Pagardinkite Bucho diržus su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį. Leiskite atsistoti kelioms minutėms, kad prieskoniai būtų absorbuoti.

4. Kepimas:

didelėje keptuvėje įkaitinkite pakankamai aliejaus, kad pakeptumėte „Bucho“ diržus. Kai aliejus karštas, palaipsniui įpilkite „Bucho“ juostelių, neleisdami joms sutapti. Kepkite iki auksinės ir traškios.

5. Nusausinkite ir patiekite:

Nuimkite keptų keptuvių juosteles iš keptuvės ir padėkite jas ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Patiekite vis dar karštai, lydimas pipirų padažo ar jūsų pasirinkto padažo.

Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti keptą „Bucho“, išbandykite šį receptą ir nustebinkite šio tradicinio patiekalo skoniu ir tekstūra. Geras apetitas!

Scroll to Top