Kaip sužinoti, ar baigiasi virtuvės dujos

Kaip sužinoti, ar virtuvės dujos baigiasi

Turėdami virtuvės dujas, pasibaigusius recepto viduryje, gali būti labai nelinksma. Norint išvengti šios problemos, svarbu žinoti, kaip nustatyti požymius, kuriuos baigiasi dujos. Šiame straipsnyje mes jums parodysime keletą patarimų, kad galėtumėte numatyti ir išvengti dujų, kai jums to labiausiai reikia.

ženklai, kad dujos baigiasi

Yra keletas požymių, kurie gali reikšti, kad virimo dujos baigsis. Stebėkite šias nuorodas:

  1. gelsva liepsna: Jei viryklės liepsna yra geltona, o ne mėlyna, tai gali būti ženklas, kad dujos išbėga. Taip yra todėl, kad kai dujos yra pabaigoje, dujų ir oro mišinys nėra pakankamas, todėl gelsva liepsna.
  2. Sumažėjęs liepsnos intensyvumas: Jei viryklės liepsna yra silpnesnė nei įprasta, gali būti, kad dujos išeina. Taip yra todėl, kad dujų slėgis mažėja, nes cilindras ištuštėja.
  3. Dujų išmetimo garsai: Jei iš cilindro sklinda dujų išmetimo garsas, tai yra aiškus ženklas, kad dujos išeina. Tokiu atveju svarbu būti atsargiems ir patikrinti, ar nėra nuotėkio.
  4. Ką daryti, kai dujos baigiasi

    Kai nustatote požymius, kad dujos baigėsi, svarbu imtis tam tikrų priemonių, kad būtų išvengta dujų, kai reikia paruošti patiekalą. Pažiūrėkite, ką daryti:

    1. Patikrinkite dujų lygį: Kai kurie cilindrai turi dujų lygio matuoklį. Įsitikinkite, kad jūsų cilindras turi šį žymėjimą, ir reguliariai patikrinkite dujų lygį.
    2. Turėkite atsargų kanistrą: Visada gera turėti rezervo cilindrą namuose, kad išvengtumėte bėgimo be dujų. Kai tik pastebėsite ženklus, kad dujos baigėsi, pasidarykite mainus į atsargų cilindrą.
    3. Naujo cilindro pristatymo tvarkaraštis: Jei neturite atsargų cilindro, susisiekite su „Gas Tequere Company“ ir suplanuokite naujo cilindro pristatymą. Taigi jūs ilgą laiką vengsite dujų.
    4. Išvada

      Žinojimas, kaip nustatyti ženklus, kad virimo dujos baigiasi, yra labai svarbi norint išvengti nepatogumų gaminant virimą. Stebėkite šiame straipsnyje paminėti ženklus ir imkitės reikiamų priemonių, kad užtikrintumėte, jog visada turite dujas savo namuose.

Scroll to Top