Kaip sužinoti, ar „WhatsApp“ yra GB

Kaip sužinoti, ar „WhatsApp“ yra GB

„WhatsApp“ yra viena populiariausių pranešimų programų pasaulyje, kurią kasdien naudoja milijonai žmonių. Tačiau, atsižvelgiant į programos populiarumą, atsirado modifikuotos versijos, tokios kaip „WhatsApp GB“, siūlančios papildomus išteklius ir pritaikymus. Bet kaip sužinoti, ar „Whatsapp“ naudojate, yra GB? Šiame straipsnyje parodysime keletą patarimų, kaip nustatyti, ar jūsų „WhatsApp“ yra GB versija.

1. Patikrinkite programos pavadinimą

Paprastas būdas nustatyti, ar jūsų „WhatsApp“ yra GB, turite patikrinti programos pavadinimą. Oficialus „WhatsApp“ vadinamas tik „WhatsApp“, o GB paprastai turi kitokį pavadinimą, pavyzdžiui, „WhatsApp GB“ arba „GBWHATSAPP“. Todėl patikrinkite programos pavadinimą, įdiegtą jūsų įrenginyje.

2. Ieškokite papildomų išteklių

„WhatsApp“ GB yra žinomas kaip siūlantis papildomas funkcijas, kurių nėra oficialioje „WhatsApp“ versijoje. Kai kurios iš šių funkcijų apima individualizuotas temas, pažangias privatumo parinktis, galimybę paslėpti internetinę būseną ir galimybę siųsti didesnius failus nei standartinis „WhatsApp“ limitas. Jei rasite šias papildomas funkcijas „WhatsApp“, greičiausiai naudosite GB.

3. Patikrinkite privatumo nustatymus

„WhatsApp GB“ taip pat siūlo sudėtingesnes privatumo parinktis, palyginti su oficialia versija. Galite patikrinti savo „WhatsApp“ privatumo nustatymus, kad sužinotumėte, ar yra papildomų parinkčių, tokių kaip internetinės būsenos slėpimas, išjunkite skaitymo kvitą ar paslėpkite spausdinimo būseną. Jei šios parinktys yra, tai rodo, kad naudojate GB.

4. Atsisiųskite atnaujinimus ir šaltinius

Oficialų „WhatsApp“ reguliariai atnaujina programų kūrimo komanda ir ją galima atsisiųsti tik oficialiose parduotuvėse, tokiose kaip „Google Play Store“ ar „Apple“ „App Store“. Kita vertus, „WhatsApp GB“ nėra oficiali versija ir šiose parduotuvėse nėra. Taigi, jei naudojate „WhatsApp“ versiją, kuri nebuvo atsisiųsta iš oficialaus šaltinio, greičiausiai tai bus GB.

5. Būkite atsargūs su saugumu

Nors „WhatsApp GB“ gali pasiūlyti papildomų išteklių ir pritaikymų, svarbu atsiminti, kad ši versija nėra oficiali ir gali kelti riziką jūsų duomenų saugumui. Modifikuotos „WhatsApp“ versijose gali būti kenkėjiškų programų arba būti naudojamos asmeninei informacijai pavogti. Todėl norint užtikrinti jūsų duomenų saugumą, rekomenduojama naudoti tik oficialią „WhatsApp“ versiją.

Trumpai tariant, jei abejojate, ar jūsų „WhatsApp“ yra GB, patikrinkite programos pavadinimą, ieškokite papildomų funkcijų, patikrinkite privatumo nustatymus, atkreipkite dėmesį į atnaujinimus ir atsisiųskite šaltinius ir, svarbiausia, pirmenybę teikite savo duomenų saugumui. . Oficialios „WhatsApp“ versijos naudojimas yra geriausias būdas užtikrinti saugią ir patikimą patirtį.

Scroll to Top