Kaip sužinoti, ar Raybanas ir originalus

Kaip sužinoti, ar „Ray-Ban“ yra originalus?

„Ray-Ban“ yra ikoniškas akinių nuo saulės prekės ženklas, žinomas dėl savo kokybės ir nesenstančio stiliaus. Tačiau, atsižvelgiant į prekės ženklo populiarumą, rinkoje atsirado daug padirbinių. Šiame straipsnyje parodysime keletą elementų, kurie gali padėti nustatyti, ar „Ray-Ban“ yra originalus, ar ne.

1. Patikrinkite pardavėjo autentiškumą

Prieš pirkdami „Ray-Ban“, įsitikinkite, kad perkate iš patikimo pardavėjo. Pasirinkite oficialias prekės ženklo parduotuves, įgaliotus perpardavėjus ar gerai žinomas svetaines. Būkite atsargūs dėl labai žemų kainų, nes tai gali parodyti klastojimą.

2. Išanalizuokite medžiagų kokybę

Originalūs „Ray-Ban“ akiniai gaminami su aukštos kokybės medžiagomis. Įsitikinkite, kad rėmai yra tvirti ir gerai paruošti, be šurmulio ar laisvų dalių. Lęšiai turėtų būti stikliniai arba aukštos kokybės polikarbonatas, turintis gerą atsparumą rizikai.

3. Stebėkite prekės ženklo informaciją

„Ray-Ban“ yra žinomas dėl savo atskirų detalių. Įsitikinkite, kad prekės ženklo logotipas yra ant akinių, tiksliai įrašytas. Taip pat peržiūrėkite žodžius „Ray-Ban“ įrašomi lęšiuose, paprastai viršutiniame dešiniajame kampe.

4. Patikrinkite vyriai ir reguliavimas

Originalūs „Ray-Ban“ akiniai turi aukštos kokybės vyrius, kurie leidžia minkštą ir saugų judesį. Be to, jie turėtų patogiai prisitaikyti prie jūsų veido, nespausdami ar slysta.

5. Ieškokite serijos numerio

Kiekviena originalių „Ray-Ban“ akinių pora turi vieną serijos numerį. Ieškokite šio numerio oficialioje „Ray-Ban“ svetainėje, kad patikrintumėte jūsų autentiškumą. Jei skaičius neatpažįstamas arba jei yra keletas korespondencijų, tikėtina, kad akiniai yra klaidingi.

6. Žr. Garantiją ir pakuotę

Originalios „Ray-Ban“ akiniai turi gamintojo garantiją. Įsitikinkite, kad pakuotėje yra visi numatomi daiktai, tokie kaip dėklas, audinio valymas ir informatyvūs lankstinukai. Padirbinėjimai paprastai neturi šių daiktų ar turi žemos kokybės.

Vykdydami šiuos patarimus, būsite geriau pasirengę nustatyti, ar „Ray-Ban“ yra originalus, ar ne. Atminkite, kad padirbtų produktų pirkimas ne tik kenkia kokybei, bet ir palaiko piratavimo ir autorių teisių pažeidimus. Investuokite į autentiškus produktus ir mėgaukitės kokybe ir stiliumi, kurį siūlo „Ray-Ban“ prekės ženklas.

Scroll to Top