Kaip paimti blakstienų klijus iš voko

Kaip paimti blakstienų klijus iš akies voko

Jei esate klaidingų blakstienų gerbėjas, jums greičiausiai buvote sunkumų pašalinus blakstienų klijus iš voko. Klijai gali būti užsispyrę ir palikti likučius, kuriuos sunku pašalinti. Šiame straipsnyje mes pasidalysime keliais patarimais ir gudrybėmis, padėsiančiais efektyviai paimti akies akių klijus.

1. Kokosų aliejus arba alyvuogių aliejus

kokosų aliejus arba alyvuogių aliejus yra puikūs blakstienų klijų valikliai. Tiesiog užtepkite šiek tiek aliejaus ant medvilnės ar medvilnės tampono ir švelniai pereikite virš teritorijos, kurioje pritvirtinti klijai. Leiskite aliejui veikti keletą minučių ir švelniai valykite su šaliku popieriumi ar minkštu audiniu. Aliejus padės sušvelninti klijus, palengvindamas jo pašalinimą.

2. Bifazis makeleris

Bifazinis makiažo valiklis yra dar vienas efektyvus produktas blakstienų klijams pašalinti. Gerai suplakite buteliuką, kad sumaišytumėte dvi produkto fazes, tada tepkite jį ant medvilnės ar medvilnės tampono. Švelniai paspauskite ant ploto klijais ir leiskite kelioms minutėms makiažo valikliui veikti. Tada švelniai nuvalykite, kad pašalintumėte klijus.

3. Šiltas vanduo

Šiltas vanduo taip pat gali padėti sušvelninti blakstienų klijus. Šlapinkite minkštą audinį arba rankšluostį su šiltu vandeniu ir švelniai paspauskite ant ploto klijais. Leiskite vandeniui veikti keletą minučių ir švelniai valykite, kad pašalintumėte klijus.

4. Aliejaus pagrindu pagamintas makiažo valiklis

Jei namuose turite alyvos pagrindu pagamintą makiažo valiklį, galite naudoti jį blakstienų klijams pašalinti. Užtepkite valikliu ant medvilnės ar medvilnės tampono ir švelniai pereikite per plotą klijais. Leiskite produktui veikti keletą minučių ir švelniai valykite, kad pašalintumėte klijus.

5. Venkite tvirtai traukti ar trinti

Svarbu vengti traukti ar šveisti plotą blakstienų klijais, nes tai gali sudirginti odą ir padaryti žalą. Jei klijus yra per sunku pašalinti, pakartokite pasirinkto valiklio pritaikymo procesą ir leiskite jam veikti ilgiau, prieš bandant iš naujo pašalinti.

Trumpai tariant, yra keletas būdų, kaip pašalinti blakstienų klijus nuo voko. Išbandykite aukščiau paminėtus patarimus ir pasirinkite tą, kuris jums labiausiai tinka. Nepamirškite būti malonus ir kantrus, kai pašalinate klijus, kad išvengtumėte odos pažeidimo. Dabar galite mėgautis klaidingomis blakstienomis, nesijaudindami dėl užsispyrusių klijų!

Scroll to Top