Kaip gauti stalčių iš suplanuotų baldų

Kaip gauti stalčių iš suplanuotų baldų

Suplanuoti baldai yra puiki galimybė optimizuoti erdves ir padaryti namų dekoravimą gražesnę ir funkcionaliau. Tačiau kartais gali reikėti pašalinti stalčių, kad būtų galima atlikti tam tikrą techninę priežiūrą ar valymą. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip gauti stalčių iš suplanuotų baldų.

1 veiksmas: patikrinkite skaidrių sistemos tipą

Prieš pradėdami nuimti stalčių, svarbu nustatyti, kokio tipo skaidrių sistemą naudojama balduose. Yra du dažniausiai pasitaikantys tipai: teleskopiniai skaidrės ir riedėjimo skaidrės.

Teleskopiniai skaidrės turi mechanizmą, kuris leidžia atidaryti pilną stalčių, o valcavimo šleifai turi sferas, palengvinančias stalčių slydimą.

2 veiksmas: visiškai atidarykite stalčių

Prieš išimdami stalčių, visiškai atidarykite jį, kad palengvintumėte prieigą ir išvengtumėte avarijų. Įsitikinkite, kad stalčiaus viduje nėra laisvų daiktų, kurie galėtų nukristi ar trukdyti procesui.

3 žingsnis: suraskite tvirtinimo bėgius

Bėgių tvirtinimas yra atsakingas už stalčių išlaikymą. Jie gali būti išdėstyti baldų šonuose ar stalčiaus apačioje. Nustatykite, kur yra bėgiai, kad jie galėtų juos teisingai pašalinti.

4 žingsnis: Išleiskite tvirtinimo bėgius

Naudodami atsuktuvą ar tinkamą įrankį, atleiskite varžtus, kurie laiko tvirtinimo bėgelius. Atlikite tai tiek balduose, tiek dalyje. Būtinai laikykite varžtus saugioje vietoje, kad išvengtumėte jų prarasti.

5 veiksmas: išimkite stalčių

Atsargiai ištraukite stalčių iš baldų. Jei reikia, šiek tiek pasilenkite aukštyn arba žemyn, kad būtų lengviau pašalinti.

6 žingsnis: išvalykite ir palaikykite

Pasinaudokite proga išvalyti stalčių ir tvirtinimo bėgelius. Nuimkite nešvarumus ar sukauptas dulkes ir įsitikinkite, kad reikia atlikti bet kokią priežiūrą, pavyzdžiui, sutepti skaidres.

Išvalę ir prižiūrint būtini, tiesiog sekite atvirkštinį procesą, kad pakeistumėte stalčių suplanuotuose balduose. Būtinai tinkamai pritvirtinkite bėgelius ir saugiai priveržkite varžtus.

Vykdydami šiuos patarimus galėsite lengvai ir saugiai ištraukti stalčių iš suplanuotų baldų. Visada nepamirškite būti atsargūs, kad išvengtumėte avarijų ir sugadintumėte baldus. Jei turite klausimų ar nesijaučiate saugiai atlikti procedūrą, rekomenduojama kreiptis pagalbos į specializuotą profesionalą.

Scroll to Top