Kaip trūkti plaukų

kaip paimti plaukus Laque

trūkumas, dar žinomas kaip fiksuotasis purškiklis, yra produktas, plačiai naudojamas norint išlaikyti šukuoseną ilgiau. Tačiau dažnai gali būti sunku visiškai pašalinti produktą iš plaukų. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime keletą patarimų ir gudrybių, kaip efektyviai padaryti plaukus iš plaukų.

1. Nuplaukite plaukus

Paprasčiausias būdas pašalinti plaukų laką yra plauti juos šampūnu. Būtinai naudokite geros kokybės šampūną ir masažuokite galvos odą, kad pašalintumėte visus likučius iš produkto. Gausai nuplaukite šiltu vandeniu.

2. Naudokite kondicionierių

Nuplavę plaukus, užtepkite pasirinktą kondicionierių. Leiskite jam veikti kelias minutes ir vėl nuplaukite. Kondicionierius padės sušvelninti laidus ir pašalinti bet kokias lako likučius, kurie galėjo būti.

3. Naudokite plaukų aliejų

Jei ant plaukų vis dar yra lakų likučių, galite tepti plaukų aliejų, kad padėtumėte atpalaiduoti produktą. Į ranką paskleiskite kelis lašus aliejaus ir nuvalykite sruogas, vengiant šaknies. Leiskite jam veikti kelias minutes, tada dar kartą nuplaukite šampūnu ir kondicionieriumi.

4. Padarykite hidratacijos kaukę

Norėdami užtikrinti, kad plaukai būtų gerai hidratuoti po lako pašalinimo, padarykite hidratacijos kaukę. Pasirinkite kaukę pagal savo plaukų poreikius ir tepkite ant drėgnų plaukų. Tegul jis veikia tą laiką, nurodytą ant pakuotės ir gerai nuplaukite.

5. Venkite pernelyg didelio lako naudojimo

Norint išvengti sunkumų pašalinant laką, svarbu neperžengti produkto kiekio. Naudokite tik tai, ko reikia šukuosenai pritvirtinti ir venkite labai storų sluoksnių. Taigi vėliau bus lengviau pašalinti produktą.

Vykdydami šiuos patarimus, galėsite efektyviai pašalinti plaukų laką, palikdami juos švarius ir sveikus. Nepamirškite visada rūpintis plaukais ir naudoti kokybiškus produktus.

Scroll to Top