Kaip įvertinti klubo matavimą

Kaip įvertinti klubo

išmatuotas

Tinkamai išmatuoti klubą yra būtinas norint surasti drabužius, kurie puikiai tinka jūsų kūnui. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip tiksliai atlikti klubo matavimą.

1 žingsnis: Pasiruoškite

Prieš pradėdami matuoti, įsitikinkite, kad dėvite lengvus ir sureguliuotus drabužius. Tai užtikrins, kad priemonė bus padaryta tiksliau.

2 žingsnis: raskite plačiausią klubo tašką

stovintis, kojomis kartu, suraskite plačiausią klubo tašką. Paprastai šis taškas yra maždaug 20 centimetrų žemiau juosmens.

3 žingsnis: naudokite juostos matą

Paimkite lanksčią juostą ir apvyniokite ją aplink plačiausią klubo tašką. Įsitikinkite, kad juosta yra lygi ir ne per stora, kad nenukreičiau matavimo.

4 žingsnis: perskaitykite matavimą

Kai juostos metrica yra vietoje, patikrinkite numerį, kuris atitinka jūsų klubo matavimą. Užsirašykite šią priemonę, kad gautumėte būsimą nuorodą.

papildomi patarimai

Norėdami gauti dar tikslesnį matą, kartais pakartokite procesą ir paimkite rezultatų vidurkį. Be to, nepamirškite išlaikyti tiesią pozą matavimo metu, nes kūno polinkis gali paveikti rezultatą.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai atlikti klubo matavimus, bus lengviau rasti drabužius, kurie puikiai tinka jūsų kūnui. Nepamirškite reguliariai atnaujinti šią priemonę, nes laikui bėgant kūnas gali keistis.

Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top