Kaip pašalinti progresyvių plaukų kvapą

Kaip paimti progresyvių plaukų kvapą

Progresyvus yra labai populiarus plaukų gydymas tarp žmonių, norinčių ištiesinti plaukus ir sumažinti tūrį. Tačiau viena iš problemų, kurios gali kilti po progresyvaus pritaikymo, yra stiprus ir nemalonus kvapas, kuris išlieka plaukuose. Šiame tinklaraštyje pateiksime keletą patarimų, kaip pašalinti šį nepageidaujamą kvapą. Patikrinkite!

1. Kruopščiai nuplaukite plaukus

Pirmasis žingsnis norint pašalinti progresyvaus kvapą yra gerai nuplauti plaukus. Naudokite gilų valymo šampūną, kuris padeda pašalinti atliekas ir kvapus. Gausai masažuokite galvos odą ir nuplaukite.

2. Naudokite kondicionierių su kvapu

Po skalbimo pritaikykite kondicionierių maloniu aromonu. Tai padės neutralizuoti progresyvaus kvapą ir priversti plaukus smirdančius ir minkštus.

3. Padarykite plaukų hidrataciją

Progresyvus plaukai gali išdžiūti, o tai gali prisidėti prie nemalonaus kvapo. Todėl svarbu reguliariai drėkinti. Naudokite hidratacijos kaukes ar augalinius aliejus, kad grąžintumėte drėgmę į plaukus ir padarytumėte jas sveikesnius.

4. Venkite naudoti produktus su alkoholiu

kapiliarų produktai, kuriuose yra alkoholio jų kompozicijoje, gali sustiprinti progresyvaus kvapą. Todėl venkite purškalų, įkliūdžių ir kitų produktų, kuriuose jūsų formulėje yra alkoholio.

5. Lažybos dėl produktų su kvapu

Norėdami užmaskuoti progresyvaus kvapą, galite naudoti kapiliarinius produktus su maloniais kvapais, tokiais kaip paliekama, serumo ar finišo aliejus. Šie produktai padeda, kad sruogos būtų kvapnios ir malonios kvapo.

6. Tegul plaukai išdžiūsta natūraliai

Džiovintuvai ir plokšti geležis gali sustiprinti progresyvaus kvapą. Todėl, kai tik įmanoma, leiskite plaukams išdžiūti natūraliai. Be to, kad vengia kvapo, ši praktika taip pat yra sveikesnė su laidais.

7. Pasitarkite su profesionalu

Jei net laikantis visų šių patarimų, progresuojančio kvapo išlieka, rekomenduojama pasikonsultuoti su kirpėju. Jis gali įvertinti situaciją ir nurodyti geriausius produktus ir gydymą, kad būtų pašalintas nepageidaujamas kvapas.

Vykdydami šiuos patarimus, galėsite progresyviai pašalinti jūsų plaukų kvapą ir turėsite kvapių ir sveikų sruogų. Atminkite

Scroll to Top