Kaip pasigaminti cukraus sirupo kukurūzams

Kaip pasigaminti cukraus sirupo pūsti kukurūzams

Jei esate saldžių kukurūzų kukurūzų gerbėjas, jūs tikrai patyrėte skanų kukurūzų kukurūzų derinį su cukraus sirupu. Šis receptas yra labai paprastas ir gali būti puikus pasirinkimas namų filmui namuose ar gimtadienio vakarėlyje. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip padaryti tobulą cukraus sirupą jūsų kukurūzams. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis cukraus
  • 1/2 puodelio vandens
  • Maisto dažai (neprivaloma)

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Sirupo paruošimas

keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį. Atneškite į vidutinę ugnį ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

2 žingsnis: Sirupo virtuvė

Ištirpę cukraus, padidinkite šilumą iki vidutinio aukščio ir leiskite sirupui užvirti. Nebetimi mišinio, kartkartėmis šiek tiek papurškite keptuvę, kad įsitikintumėte, jog sirupas yra homogeniškas.

3 žingsnis: Sirupo taško patikrinimas

Norėdami patikrinti sirupo tašką, galite naudoti kulinarinį termometrą. Sirupas bus paruoštas, kai jis pasieks maždaug 150 ° C temperatūrą Jei neturite termometro, nesijaudinkite! Galite atlikti „podagros“ testą. Paimkite dalį sirupo šaukštu ir įmeskite į indą su šaltu vandeniu. Jei sirupas sudaro kietą rutulį, jis yra tinkamame taške.

4 žingsnis: Dye pridėjimas (pasirenkama)

Jei norite, galite į sirupą pridėti kelis lašus maisto dažų, kad jūsų pūsti kukurūzai būtų spalvingi. Gerai sumaišykite taip, kad spalva būtų vienoda.

5 žingsnis: Sirupo pilavimas ant popkorno

Su paruoštu sirupu supilkite jį ant iššokusių kukurūzų. Svarbu tai padaryti greitai, nes sirupas greitai sukietėja. Gerai išmaišykite, kad visus pūsti kukurūzus dengtų sirupas.

Dabar tiesiog mėgaukitės saldžiu pūsti kukurūzu su cukraus sirupu! Šis receptas yra puikus pasirinkimas vakarėliams, užkandžiams ar net norint ką nors duoti. Taip pat pabandykite pakeisti skonius, pridėdami, pavyzdžiui, vanilės esencijas ar ekstraktus. Atleiskite savo kūrybiškumą ir gerą apetitą!

šaltiniai:

  1. Tudo gostoso
  2. vaizdai:

    Popcorn Image: Popcorn

    cukraus sirupo vaizdas: cukraus sirupas

Scroll to Top