Kaip gauti filtro molio skonį

Kaip gauti filtro molio skonį

Galbūt išgyvenote savo stiklo užpildymą filtruotu vandeniu ir skonis keistas iki molio. Ši problema yra paplitusi regionuose, kuriuose vanduo turi didelę mineralų, tokių kaip geležis ir manganas, koncentracija. Tačiau nesijaudinkite, yra keletas paprastų sprendimų, kaip išspręsti šį nepatogumą. Šiame straipsnyje parodysime keletą patarimų, kaip gauti filtro molio skonį.

1. Filtrų valymas

Pirmasis žingsnis yra patikrinti, ar filtras yra švarus. Dažnai nešvarumų ir atliekų kaupimasis filtre gali sukelti molio skonį vandenyje. Todėl nuimkite filtrą iš prietaiso ir nuplaukite jį tekančiu vandeniu, pašalindami matomus nešvarumus. Jei reikia, naudokite minkštą šepetėlį, kad atliktumėte gilesnį valymą.

2. Filtrų mainai

Jei valymas neišsprendžia problemos, gali reikėti pakeisti filtrą. Filtrai turi naudingą gyvenimą, kurį nustato gamintojas, ir kai šis aptarnavimo laikas yra viršijamas, jie gali netinkamai veikti, leisdami priemaišoms praeiti ir pakeisti vandens skonį. Todėl patikrinkite filtro galiojimo pabaigą ir, jei reikia, pakeiskite.

3. Aktyvuotos medžio anglies naudojimas

Aktyvuota anglis yra puikus sąjungininkas pašalinant nepageidaujamus vandens kvapus ir skonius. Galite įsigyti aktyvuotą medžio anglies filtrą ir įdiegti jį į savo molio filtrą. Šio tipo filtras sugeba absorbuoti medžiagas, sukeliančias molio skonį, palikdamas vandenį malonesnį skonį.

4. Verdantis vanduo

Kita galimybė gauti vandens molio skonį verda. Kelias minutes virkite filtruotą vandenį ir prieš suvartojant leiskite jam atvėsti. Šis procesas padeda pašalinti mineralus, kurie sukelia nepageidaujamą skonį.

5. Mineralinio vandens naudojimas

Jei visos ankstesnės parinktys neišsprendžia problemos, alternatyva yra naudoti mineralinį vandenį vartojimui. Mineralinis vanduo pereina natūralaus filtravimo procesą, kuris užtikrina jo kokybę ir malonų skonį.

Trumpai tariant, molio skonis filtruojamame vandenyje gali būti nepatogumas, tačiau yra paprastų sprendimų, kaip išspręsti šią problemą. Nuvalykite filtrą, pakeiskite filtrą, naudokite aktyvuotą medžio anglies kiekį, virkite vandenį arba pasirinkkite mineralinį vandenį. Išbandykite šiuos patarimus ir mėgaukitės filtruotu vandeniu be nepageidaujamo skonio.

Scroll to Top