Kaip paimti riebumą iš plaukų su kukurūzų krakmolu

Kaip paimti riebumą iš plaukų su kukurūzų krakmolu

Galbūt girdėjote, kad kukurūzų krakmolas, dar žinomas kaip kukurūzų krakmolas, gali būti puikus sąjungininkas, kai kovojama su per dideliu plaukų aliejumi. Bet ar tai tikrai veikia? Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime „Maizena“ pranašumus plaukams ir kaip teisingai juos naudoti, kad gautumėte geriausius rezultatus.

plaukai „Maizena“ pranašumai

„Maizena“ pasižymi absorbuojančiomis savybėmis, padedančiomis kontroliuoti naftos gavybą galvos odoje. Be to, jame gausu maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminai ir mineralai, kurie gali sustiprinti plaukus ir padaryti juos sveikesnius.

Kitas kukurūzų krakmolo pranašumas yra jo sugebėjimas sklandžiai išvalyti galvos odą, nepakenkiant plaukams. Tai ypač svarbu tiems, kurie turi riebius plaukus, nes naftos kaupimasis gali kliudyti plaukų folikulams ir sukelti tokių problemų kaip plunksninis ir plaukų slinkimas.

Kaip naudoti kukurūzų krakmolą kovojant su aliejingumu

Yra įvairių būdų, kaip naudoti kukurūzų krakmolą, kad būtų pašalintas plaukų aliejingumas. Peržiūrėkite keletą variantų:

  1. Maizena kaukė: sumaišykite du šaukštus kukurūzų krakmolo su vandeniu, kol ji suformuos pastą. Tepkite ant drėgnų plaukų, masažuodami galvos odą. Tegul jis veikia apie 20 minučių ir gerai nuplaukite.
  2. „Maizena“ šampūnas: pridėkite šaukštą kukurūzų krakmolo į savo kasdienį šampūną. Prieš naudodamiesi, kad būtų galima gerai papasakoti, gerai papurtykite. Paprastai nuplaukite plaukus.
  3. Maizena Tonic: ištirpinkite šaukštą kukurūzų krakmolo pusės stiklinės vandens. Mišinį užtepkite ant sausų ar drėgnų plaukų, masažuodami galvos odą. Tegul jis veikia keletą minučių ir nuplaukite.
  4. Nepaisant pasirinkto metodo, svarbu nepamiršti gerai nuplauti plaukus, kad būtų galima visiškai pašalinti kukurūzų krakmolą ir išvengti plaukų likučių.

    rūpintis, kai plaukuose naudojate kukurūzų krakmolą

    Nors kukurūzų krakmolas paprastai yra saugus plaukų naudojimui, svarbu šiek tiek pasirūpinti:

    • Venkite kukurūzų krakmolo tiesiai ant plaukų, sutelkdami dėmesį tik į galvos odą. Tai neleidžia plaukams atrodyti sunkiems ar matomiems liekanoms.
    • Jei turite alergiją kukurūzų krakmolui, geriau vengti plaukų plaukų naudojimo plaukuose.
    • Jei pastebite bet kokią nepageidaujamą reakciją, pavyzdžiui, niežėjimą ar galvos odos dirginimą, nedelsdami sustabdykite kukurūzų krakmolo naudojimą.

    Atminkite, kad kiekvienas asmuo yra unikalus ir gali skirtingai reaguoti į produktus. Todėl prieš naudodamiesi kukurūzų krakmolu plaukuose, svarbu atlikti jautrumo testą.

    Išvada

    Maizena gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori natūraliai ir ekonomiškai kovoti su per dideliu plaukų aliejumi. Išbandykite įvairius naudojimo būdus ir sužinokite, kuris iš jų jums labiausiai tinka. Nepamirškite teisingai vykdyti instrukcijų ir, jei turite klausimų ar problemų, pasitarkite su plaukų profesionalu.

    Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas ir kad naudodamiesi „Maizena“ pagalba galite būti sveikesni ir daugiau laisvų plaukų. Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose ir pasimatysime kitą kartą!

Scroll to Top