Kaip gauti švarką

kaip paimti „Blazer“ petį

ombyrai buvo labai populiari tendencija 80 -aisiais, tačiau šiais laikais daugelis žmonių renkasi minimalistinę išvaizdą ir be pečių tūrio. Jei turite švarką su pečių pagalvėlėmis ir norite jas pašalinti, šis straipsnis parodys, kaip tai padaryti paprasčiau ir greitai.

žingsnis po žingsnio, kad pašalintumėte pečių pagalvėles:

  1. Raskite pečių pagalvėles: Prieš pradėdami, svarbu nustatyti, kur pečių pagalvėlės yra švarko viduje. Paprastai jie siuvami pečių siūlėse.
  2. Kol siūlė: Naudodamiesi mažomis žirklėmis ar nuvalymu, atsargiai panaikinkite susiuvimą, kuris laiko pečių pagalvėles prie švarko. Šio proceso metu būtinai nesupjaustykite „Blazer“ audinio.
  3. Nuimkite pečių pagalvėles: Atjunę siūlę, galite nuimti švarko pečių pagalvėles. Jie turėtų lengvai išeiti, nes juos buvo įstrigę tik siuvimo taškai.
  4. Užbaikite siūlę: Jei norite, kad „Blazer“ būtų profesionalesnis, galite dar kartą siūti pečių siūles, kad jas uždarytumėte. Naudokite tos pačios spalvos liniją kaip ir „Blazer“ ir padarykite mažus ir atsarginius taškus.
  5. Dabar, kai žinote, kaip pašalinti savo „Blazer“ pečių pagalvėles, galite pritaikyti šį kūrinį savo asmeniniam stiliui. Atminkite, kad mada yra išraiškos forma, ir jūs turėtumėte jaustis patogiai ir pasitikėdami drabužiais, kuriuos dėvite.

    Jei nesijaučiate saugiai atlikti šį procesą vien, visada rekomenduojama ieškoti siuvimo specialisto pagalbos. Jie turi įgūdžių ir žinių, reikalingų saugiai ir efektyviai pakeisti drabužius.

    Tikimės, kad šie patarimai buvo naudingi! Dabar galėsite mėgautis savo „Blazer“ be pečių pagalvėlių ir sukurti nuostabią išvaizdą. Nepamirškite visada linksmintis su mada ir išbandyti naujas tendencijas.

Scroll to Top