Kaip spausdinti „M53 Samsung“

Kaip spausdinti ant „M53 Samsung“

Jei turite „Samsung M53“ išmanųjį telefoną ir turite klausimų, kaip spausdinti iš ekrano, šis straipsnis skirtas jums. Šiame vadove žingsnis po žingsnio parodysime, kaip paprasčiau ir greitai atlikti šią funkciją.

1 veiksmas: suraskite mygtukus

Savo „Samsung M53“ mygtukuose, esančiuose kairėje įrenginio pusėje, ir mygtuką „Įjungti/išjungti“ rasite garsumo mygtukus. Tai yra mygtukai, kuriuos naudosime spausdindami.

2 veiksmas: Padėkite ekraną

Atidarykite programą, tinklalapį ar bet kurį kitą ekraną, kurį norite užfiksuoti. Įsitikinkite, kad viskas yra tiksliai taip, kaip norite pasirodyti spausdinime.

3 veiksmas: paspauskite mygtukus

Dabar paspauskite mygtuką „Volume Marke“ tuo pačiu metu ir mygtuką „TIP -OFF“. Kelias sekundes laikykite juos paspaudus.

PASTABA: Svarbu paspausti abu mygtukus tuo pačiu metu ir laikyti juos pakankamai laiko, kad atspaudas būtų užfiksuotas.

4 veiksmas: patikrinkite spausdinimą

Paspaudę mygtukus, išgirsite paspaudimo garsą ir ekrane pamatysite trumpą animaciją. Tai rodo, kad spausdinimas buvo sėkmingai paimtas.

Dabar, norėdami peržiūrėti spausdinimą, tiesiog pasiekite „Samsung M53“ vaizdų galeriją. Čia rasite naujausią ekrano fiksavimą, paruoštą bendrinti ar redaguoti.

Išvada

„Samsung M53“ spausdinimas yra paprasta ir greita užduotis dėl tūrio ir įjungti mygtukus. Atlikite aukščiau paminėtus veiksmus ir galite lengvai užfiksuoti bet kurį norimą ekraną.

Tikimės, kad šis vadovas jums buvo naudingas. Jei turite daugiau klausimų ar jums reikia papildomos pagalbos, skaitykite savo įrenginio vartotojo vadovą arba susisiekite su „Samsung“ palaikymu.

Scroll to Top