Kaip iš drabužių išstumti apsaugos nuo saulės

Kaip iš drabužių išstumti apsaugą nuo saulės

Kas niekada neturėjo tokio neatsargumo akimirkos ir baigė dažyti drabužius apsaugos nuo saulės? Ši situacija yra labiau įprasta, nei jūs manote, tačiau nesijaudinkite, yra veiksmingų būdų pašalinti šias nepageidaujamas vietas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jums keletą metodų, kaip paprasčiausiai ir efektyviai gauti drabužių apsaugos nuo saulės kremą.

1. Nedelsdami nuplaukite

Kai tik pastebėsite, kad drabužiai ant apsaugos nuo saulės, svarbu greitai elgtis. Nuimkite perteklinį produktą su absorbuojančiu popieriumi ar šaukštu, būkite atsargūs, kad nepaliktumėte dėmės toliau. Tada nuplaukite gabalą kuo greičiau.

2. Naudokite karštą vandenį

Norint pašalinti apsaugą nuo saulės nuo drabužių, rekomenduojama naudoti karštą vandenį. Užpildykite dubenį arba nugrimzkite karštu vandeniu ir panardinkite dažytą gabalą. Pamirk kelias minutes ir švelniai įtrinkite paveiktą plotą švelniu muilu.

3. Tepkite ploviklį

Kitas variantas yra ploviklį tepti tiesiai ant saulės kremo dėmės. Švelniai įtrinkite rankomis arba naudokite minkštą šerių šepetėlį, kad pašalintumėte nešvarumus. Tada gerai nuplaukite drabužius karštu vandeniu.

4. Naudokite saugų baliklį spalvingiems audiniams

Jei dėmė išlieka, galite pasirinkti naudoti saugų baliklį spalvingiems audiniams. Prieš tepdami produktą, patikrinkite ant pakuotės naudojimo instrukcijas ir atlikite testą nedideliame drabužių plote, kad įsitikintumėte, jog nebus žalos. Užtepkite baliklį ant dėmės ir leiskite jai veikti keletą minučių prieš vėl skalbdami.

5. Ieškokite specializuotų skalbinių

Jei visi bandymai pašalinti apsaugą nuo saulės žlunga, rekomenduojama ieškoti specializuotų skalbinių. Jie turi specifinius produktus ir techniką, skirtą susidoroti su įvairių rūšių dėmėmis, užtikrindami drabužių išsaugojimą.

Apibendrinant, naudojant keletą paprastų metodų, galima pašalinti apsaugos nuo saulės dėmes nuo drabužių. Visada nepamirškite greitai veikti, naudodamiesi karštu vandeniu, plovikliu ir, jei reikia, saugiu balikliu spalvingiems audiniams. Jei negalite pašalinti dėmės, nedvejodami kreipkitės į profesionalią pagalbą specializuotuose skalbiniuose.

Scroll to Top