Kaip gauti „Pagin“ pertrauką „Excel“

Kaip gauti puslapio pertrauką „Excel“

Jei dirbote su skaičiuoklėmis „Excel“, tikriausiai susidūrėte su puslapių pertraukų problema. Šios pertraukos gali sutrikdyti jūsų duomenų vizualizaciją ir spausdinimą, tačiau, laimei, yra paprastų būdų juos pašalinti. Šiame straipsnyje parodysime jums žingsnis po žingsnio, kaip gauti „Excel“ puslapio pertrauką.

1 žingsnis: Atidarykite skaičiuoklę „Excel

Pirmasis žingsnis yra atidaryti skaičiuoklę „Excel“. Įsitikinkite, kad esate skirtuke „Skaičiuoklė“, o ne skirtuke „Puslapio išdėstymas“.

2 veiksmas: po puslapio pertrauka pasirinkite langelį

Raskite puslapio pertrauką, kurią norite pašalinti, ir pasirinkite žemiau esantį langelį. Būtinai pasirinkite visą langelį, o ne tik turinį.

3 žingsnis: Prieiga prie parinkties „Puslapio pertrauka“

Viršutiniame „Excel“ meniu spustelėkite skirtuką „Puslapio išdėstymas“. Tada spustelėkite mygtuką „Puslapio pertraukos“, esančiame grupėje „Konfigūruoti puslapį“.

4 žingsnis: Pašalinkite puslapio pertrauką

Atsidarius lange, skaičiuoklėje pamatysite puslapio pertraukų sąrašą. Pasirinkite puslapio pertrauką, kurią norite pašalinti, ir spustelėkite mygtuką „Pašalinti“.

5 veiksmas: jei reikia, pakartokite procesą

Jei skaičiuoklėje yra daugiau nei vienas puslapio pertrauka, pakartokite 2–4 veiksmus, kad pašalintumėte visas norimas pertraukas.

6 žingsnis: Peržiūrėkite ir atsispausdinkite skaičiuoklę

Pašalinę visas puslapio pertraukas, galite peržiūrėti ir atsispausdinti skaičiuoklę be pertraukų. Įsitikinkite, kad duomenys rodomi teisingai, ir jei jums reikia, atlikite reikiamus pakeitimus.

Dabar jūs žinote, kaip gauti „Excel“ puslapio pertrauką. Tai yra naudingas gebėjimas patobulinti skaičiuoklių vizualizaciją ir spausdinimą. Tikimės

Scroll to Top