Kaip rizikuoti iš medinių grindų

Kaip rizikuoti medinėmis grindimis

Turėdami medines grindis namuose, aplinkai suteikia unikalios žavesio ir elegancijos. Tačiau laikui bėgant įprasta, kad grindys kenčia tam tikrą riziką, kuri gali pakenkti jo grožiui. Bet nesijaudinkite, yra keletas paprastų metodų, kurie gali padėti pašalinti šią riziką ir palikti medines grindis kaip naujus.

1. Naudokite ploną švitrinį popierių

Jei norite pašalinti paviršutiniškesnę riziką, gali pakakti plono švino popieriaus, kad būtų pašalinta problema. Būtinai nušlifuokite tik paveiktą plotą su minkštais ir nuolatiniais judesiais. Po šlifavimo kruopščiai išvalykite vietą, kad pašalintumėte bet kokius likučius.

2. Tepkite medienos masę

Dėl gilesnės rizikos medienai galima naudoti medienai. Pasirinkite tos pačios spalvos tešlą, kaip ir jūsų grindys, ir pritaikykite rizikai, visiškai užpildydami. Naudokite mentelę, kad išlygintumėte tešlą ir išimtumėte perteklių drėgnu audiniu. Prieš tęsdami, leiskite jam visiškai išdžiūti.

3. Padarykite VARRISNO APPLAKCIJĄ

Po šlifavimo ar uždėjimo masės svarbu apsaugoti grindis lako sluoksniu. Pasirinkite tinkamą laką medinėms grindims ir tepkite teptuku arba putplasčio ritiniu. Būtinai laikykitės gamintojo instrukcijų ir tepkite laką plonais ir vienodais sluoksniais. Tegul jis visiškai išdžiūsta tarp sluoksnių.

4. Reguliariai atlikite techninę priežiūrą

Norint užkirsti kelią naujoms rizikoms pasirodyti ant jūsų medinių grindų, būtina reguliariai prižiūrėti. Venkite vilkdami sunkius baldus, naudokite kilimus ar jaučikite ant baldų kojų ir reguliariai valykite grindis konkrečiais medžio produktais. Tokiu būdu prailginsite savo grindų gyvenimą ir užkirstumėte kelią ateičiai.

Vykdydami šiuos paprastus patarimus, galite pašalinti riziką iš savo medinių grindų ir visada laikyti gražią ir gerai prižiūrimą. Atminkite, kad visada būkite atsargūs atliekant bet kurią procedūrą ir, jei reikia, pasitarkite su specializuotu profesionalu, kad gautumėte geresnių rezultatų.

Scroll to Top