Kaip paimti dažų maišą

Kaip paimti maišų dažus

Jei jau susidūrėte su rašiklio rašalo dėme ant mėgstamo krepšio, žinote, koks jis gali būti nelinksmas. Tačiau nesijaudinkite, yra keletas veiksmingų būdų pašalinti šią nepageidaujamą vietą. Šiame straipsnyje mes pasidalysime keliais naudingais patarimais, kurie padės jums iš rankinės paimti dažus rašiklius.

1. Patikrinkite diskretiškoje srityje

Prieš pradėdami bet kokį dėmių pašalinimo metodą, svarbu išbandyti produktą ar techniką diskretiškoje maišo srityje. Tai užtikrins, kad maišo paviršiuje nebus žalos ar spalvos.

2. Naudokite izopropilo alkoholį

Izopropilo alkoholis yra vienas iš efektyviausių metodų, kaip pašalinti dažų dažų dėmes. Šlapinkite medvilninį tamponą ar medvilninį rutulį su izopropilo alkoholiu ir švelniai tepkite ant dėmės. Įsitikinkite, kad ne per stipriai trinate, nes tai gali sugadinti maišo maišą. Tęskite alkoholį, kol dėmė visiškai išnyks.

3. Išbandykite dantų pastą

Dantų pasta taip pat gali būti veiksmingas sprendimas pašalinti dažų dažus. Užtepkite nedidelį kiekį baltos dantų pastos ant dėmės ir švelniai įtrinkite švariu skudurėliu. Leiskite dantų pasta kelias minutes veikti, o tada valykite drėgnu audiniu. Jei reikia, pakartokite procesą.

4. Naudokite „Enamel Remover“

Jei dėmė išlieka, galite pabandyti naudoti „Enamel Remover“. Įsitikinkite, kad pasirinkote nagų laką, o ne acetoną, nes acetonas gali sugadinti medžiagą iš maišo. Užtepkite nedidelį kiekį emalio valiklio ant švaraus audinio ir švelniai šveiskite ant dėmės. Nuplaukite plotą švelniu muilu ir vandeniu, kad pašalintumėte bet kokius nagų lako valiklių likučius.

5. Ieškokite profesionalios pagalbos

Jei visi bandymai pašalinti dėmeles žlunga, rekomenduojama kreiptis į odos ar krepšio valymo specialistą. Jie turi žinių ir produktų, tinkamų susidoroti su sunkiomis dėmėmis, nepažeisdami maišo.

Pabaigoje, iš rankinės išimti rašiklio dažus, gali būti sudėtinga, tačiau naudojant tinkamus metodus, galite sėkmingai pašalinti dėmę. Prieš pritaikydami jį pagrindinėje vietoje, nepamirškite išbandyti bet kurio produkto ar metodo diskretiškoje srityje. Su kantrybe ir priežiūra jūsų krepšyje nebus dėmių ir bus paruoštas vėl naudoti.

Scroll to Top