Kaip paimti spausdintuvo dažus iš rankos

Kaip nuimti spausdintuvo dažus nuo rankos

Jei jums buvo nesėkmę išleisti spausdintuvo dažus rankoje, žinote, kaip sunku juos visiškai pašalinti. Spausdintuvo dažai yra suprojektuoti taip, kad būtų patvarūs ir apstulbę dėmės, o tai gali padaryti iššūkį. Tačiau yra keletas metodų, kuriuos galite pabandyti pašalinti spausdintuvo rašalą iš rankos. Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime kai kuriuos iš šių veiksmingų metodų.

1. Nuplaukite muilu ir vandeniu

Vienas paprasčiausių būdų pašalinti spausdintuvo dažus iš rankos yra plauti juos muilu ir vandeniu. Būtinai naudokite šiltą vandenį ir gerai patrinkite rankas muilu. Gausai nuplaukite ir prireikus pakartokite procesą. Ši technika gali būti veiksminga pašalinti šviesių dažų vietas.

2. Naudokite izopropilo alkoholį

Jei spausdintuvo dažai yra sunkesni, galite pabandyti naudoti izopropilo alkoholį. Šlapinkite medvilnės gabalą arba medvilnės rutulį su izopropilo alkoholiu ir švelniai įtrinkite dažytą plotą. Izopropilo alkoholis yra efektyvus tirpiklis ir gali padėti sulaužyti spausdintuvo dažus, todėl jį lengviau pašalinti.

3. Naudokite „Enamel Remover“

Kita parinktis yra naudoti „Enamel Remover“. Įsitikinkite, kad pasirinkote nagų laką be acetono, nes acetonas gali būti agresyvus odai. Užtepkite emalio valikliu ant medvilnės gabalo ir švelniai įtrinkite dažytą plotą. Po naudojimo gerai nusiplaukite rankas.

4. Pabandykite dantų pastą

Nors tai gali atrodyti keista, dantų pasta taip pat gali būti veiksminga pašalinant spausdintuvo dažus iš rankos. Užtepkite nedidelį kiekį dantų pastos ant dažytos vietos ir rankomis švelniai šveiskite. Gerai nuplaukite ir pakartokite procesą, jei reikia.

5. Pasitarkite su gydytoju, jei reikia

Jei išbandėte visus šiuos metodus ir dar nesugebėjote visiškai pašalinti spausdintuvo dažų iš rankos, rekomenduojama pasitarti su gydytoju. Jie gali pateikti papildomas gaires ir rekomenduoti konkrečius produktus, kurie padės pašalinti rašalą.

Apibendrinant, spausdintuvo dažų pašalinimas iš rankos gali būti iššūkis, tačiau naudojant tinkamus metodus galima pasiekti patenkinamų rezultatų. Nepamirškite greitai elgtis ir venkite per stipriai trindami, kad nedirgintumėte odos. Su kantrybe ir priežiūra galite pašalinti spausdintuvo dažus ir vėl valyti rankas.

Scroll to Top