Kaip imti „Activia“ reguliuoti žarną

Kaip imti aktyvumą, kad būtų galima reguliuoti žarną

„Activia“ yra probiotinis jogurtas, kuriame yra naudingų bakterijų, susijusių su žarnynu, žinomu kaip probiotikai. Šios bakterijos padeda reguliuoti žarnyno funkciją, pagerinti virškinimą ir prevencijos problemoms, tokioms kaip vidurių užkietėjimas.

„Activia“ pranašumai žarnynui

Activia sudėtyje yra specifinis bakterijos padermė, vadinama Bifidobacterium Animallis Lactis DN-173 010, kuris turi galimybę išgyventi virškinimo traktą ir pasiekti gyvą žarną. Šios bakterijos padeda subalansuoti žarnyno florą, skatindamos naudingų bakterijų augimą ir slopindama kenksmingų bakterijų augimą.

Be to, „Activia“ taip pat gausu skaidulų, kurios yra svarbios tinkamai veikiant žarnynui. Pluoštai padeda padidinti išmatų tūrį, palengvindamas jų pašalinimą ir užkirsti kelią vidurių užkietėjimui.

kaip teisingai paimti aktyvumą

Norint gauti „Activia“ naudą reguliuoti žarną, svarbu laikytis kai kurių rekomendacijų:

  1. Veikite veiklos puodą per dieną, geriausia pusryčiams ar kaip užkandis.
  2. Pasirinkite pasirinktą skonį, nes svarbu reguliariai vartoti.
  3. Laikykitės subalansuotos dietos, kurioje gausu skaidulų, vaisių, daržovių ir daržovių.
  4. Visą dieną gerkite daug vandens, nes hidratacija taip pat yra kritiška tinkamai veikiant žarnynui.
  5. Atminkite, kad kiekvienas kūnas yra unikalus, o rezultatai kiekvienam asmeniui gali skirtis. Jei turite lėtinės žarnyno problemos, svarbu pasitarti su gydytoju, kad gautumėte išsamesnį vertinimą.

    Išvada

    „Activia“ gali būti įdomi pasirinkimo galimybė tiems, kurie nori natūraliai reguliuoti žarną. Be to, kad yra probiotikų šaltinis, jogurtas taip pat yra skanus ir lengvai gali būti įtrauktas į maisto rutiną. Nepamirškite laikytis vartotojų rekomendacijų ir išlaikyti subalansuotą dietą, kad gautumėte geresnių rezultatų.

    Tikimės, kad šis straipsnis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau.

Scroll to Top