Kaip paimti visą kreatiną

kaip paimti integruojamą kreatiną

kreatinas yra labai populiarus papildymas tarp fizinio aktyvumo praktikų, ypač tų, kurie siekia raumenų masės padidėjimo ir padidėjusio jėgos. „Integralmedica“ yra vienas geriausiai žinomų ir patikimų prekės ženklų, kai kalbama apie kreatiną. Šiame tinklaraštyje pakalbėkime apie tai, kaip teisingai paimti „Integralmedica“ kreatiną ir gauti geriausius rezultatus.

Kas yra kreatinas?

kreatinas yra medžiaga, kurią natūraliai gamina mūsų kūnas, ypač kepenyse, inkstuose ir kasoje. Tai vaidina pagrindinį vaidmenį tiekiant raumenų energiją atliekant didelio intensyvumo ir trumpalaikio pratimus.

Kreatino papildymas siekia padidinti šios medžiagos kiekį organizme, suteikiant tokią naudą kaip padidėjęs stiprumas, pagerėjęs fizinis efektyvumas ir padidėjusi raumenų masė

.

Kaip paimti „Integralmedica“ kreatiną?

Prieš pradedant papildyti kreatinu, svarbu pasikonsultuoti su gydytoju ar dietologu, kad įvertintumėte, ar jums tikrai reikia šio papildo ir kokia dozė jums geriausia.

Integralmedinis kreatinas paprastai parduodamas dulkių pavidalu, kuris turėtų būti praskiedžiamas vandenyje ar sultyse. Rekomenduojama dozė gali skirtis atsižvelgiant į kūno svorį ir individualius tikslus, tačiau paprastai nurodomas šis protokolas:

  1. Apkrovos fazė: Per pirmąsias 5–7 dienas per dieną išgerkite nuo 20 g iki 25 g kreatino, padalintas į 4 arba 5 dozes per dieną.
  2. Priežiūros fazė: Po apkrovos fazės sumažinkite dozę iki 3G iki 5 g per dieną, išgėrę vienkartinę dozę.
  3. Svarbu atkreipti dėmesį, kad kreatinas turėtų būti vartojamas kartu su subalansuota mityba ir reguliariai mankšta. Be to, visą dieną būtina gerai hidratuoti, nes kreatinas gali sukelti dehidrataciją, jei jo nėra tinkamai suvartojant skysčius.

    Integralmedic ceatine

    pranašumai

„Integralmedica“ kreatinas turi keletą privalumų tiems, kurie praktikuoja fizinę veiklą, pavyzdžiui:

  • Padidėjęs stiprumas ir atsparumas raumenims;
  • Fizinių rezultatų gerinimas;
  • Padidėjusi raumenų masė;
  • greitesnis raumenų atsigavimas;
  • Smegenų funkcijos gerinimas;
  • Padidėjusi energijos gamyba;
  • Baltymų sintezės stimuliavimas.

Svarbu atsiminti, kad rezultatai gali skirtis kiekvienam asmeniui, o kreatinas nėra tinkamas visiems. Todėl prieš pradedant papildymą labai svarbu kreiptis į profesines rekomendacijas.

Išvada

Integralmedic Creatine yra papildas, plačiai naudojamas sportininkų ir fizinio aktyvumo specialistų, norinčių pagerinti savo rezultatus ir įgyti raumenų masę. Tačiau būtina laikytis sveikatos specialisto gairių, kad būtų užtikrintas teisingas ir saugus šio papildo naudojimas.

Atminkite, kad kreatinas turėtų būti tik subalansuotos dietos ir reguliarios mankštos papildymas. Be to, svarbu gerbti rekomenduojamas dozes ir likti gerai hidratuotas visą dieną.

Tikimės, kad šis tinklaraštis paaiškino jūsų klausimus apie tai, kaip paimti „Integralmedica“ kreatiną. Jei turite daugiau klausimų arba norite pasidalyti savo patirtimi su šiuo priedu, palikite komentarą žemiau!

Scroll to Top