Kaip paimti kreatino turbo

kaip paimti kreatino turbo

„Creaein Turbo“ yra maisto papildas, plačiai naudojamas sportininkų ir fizinio aktyvumo specialistų, norinčių padidinti savo rezultatus ir įgyti raumenų masę. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kaip teisingai paimti kreatino turbo ir gauti geriausius rezultatus.

Kas yra kreatino turbo?

kreatino turbo yra monohidrato kreatino forma, kuri patiria mikrozės procesą, dėl kurio sumažėja mažesnės dalelės ir geriau absorbuoja organizmas. Jis yra žinomas dėl didėjančio raumenų jėgos ir atsparumo, taip pat padedant liesos masės padidėjimui.

kaip paimti kreatino turbo?

Norint gauti geriausius rezultatus su „Creatine Turbo“, svarbu laikytis kai kurių rekomendacijų:

  1. Žr. Profesionalą : Prieš pradėdami naudoti kreatino turbo naudojimą, būtina pasitarti su dietologu ar specializuotu gydytoju. Jie galės įvertinti savo individualius poreikius ir nurodyti tinkamą dozę.
  2. apkrovos fazė : Paprastai kreatino turbo naudojamas apkrovos fazėje, trunkančioje nuo 5 iki 7 dienų. Šiame etape rekomenduojama per dieną paimti nuo 20 iki 25 gramų kreatino, padalytą į 4 ar 5 dozes visą dieną.
  3. Priežiūros fazė : Po apkrovos fazės būtina atlikti priežiūros fazę, kurią sudaro nuo 3 iki 5 gramų kreatino per dieną. Šią dozę galima suskirstyti į du ar tris kartus per dieną.
  4. skysčio suvartojimas : Kreatino turbo turėtų būti vartojamas tokiais skysčiais kaip vanduo ar sultys. Venkite kofeino gėrimų, nes jie gali trukdyti absorbuoti kreatiną.
  5. vartotojų laikas : Nėra konkretaus laiko vartoti kreatino turbo, tačiau daugelis sportininkų nori jį vartoti prieš ar po mokymo, kad padidintų poveikį.
  6. kreatino turbo

    pranašumai

    „Creatin Turbo“ siūlo keletą privalumų tiems, kurie praktikuoja fizinę veiklą, pavyzdžiui:

    • Padidėjęs raumenų jėga;
    • Fizinio pasipriešinimo gerinimas;
    • Pagalba raumenų masės padidėjimui;
    • greitesnis raumenų atsigavimas;
    • Sporto rezultatų tobulinimas;
    • Padidėjusi energija treniruotės metu.

    šalutinis poveikis ir kontraindikacijos

    Nepaisant naudos, svarbu atkreipti dėmesį, kad kreatino turbo kai kuriems žmonėms gali sukelti tam tikrą šalutinį poveikį, pavyzdžiui, skysčio susilaikymą, skrandžio skausmą ir viduriavimą. Be to, jo vartojimas nerekomenduojamas žmonėms, turintiems inkstų ar kepenų problemas, nėščioms moterims, laktajai ir jaunesniems nei 18 metų.

    Prieš pradedant vartoti kreatino turbo vartojimą, būtina laikytis naudojimo rekomendacijų ir pasitarti su profesionalu. Kiekvienas kūnas yra unikalus ir gali skirtingai reaguoti į maisto papildus.

    Tikimės, kad šis straipsnis paaiškino jūsų klausimus, kaip paimti kreatino turbo. Visada nepamirškite derinti papildų vartojimo su subalansuota dieta ir reguliariai mankštintis.

Scroll to Top