Kaip paimti koloidinį sidabrą

kaip paimti koloidinį sidabrą

Koloidinis sidabras yra natūralus priedas, kurį šimtmečius vartojo jo antimikrobinės ir priešuždegiminės savybės. Jį sudaro sidabro dalelės, suspenduotos distiliuotame vandenyje ar kitame skystyje.

Kas yra koloidinis sidabras?

Koloidinis sidabras yra skystas tirpalas, kuriame yra sidabro mikroskopinės dalelės, pakabintos skystyje. Šios dalelės yra tokios mažos, kad jų negalima pamatyti plika akimi. Manoma, kad koloidinis sidabras pasižymi antimikrobinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, todėl tai yra populiarus sveikatos priedas.

Koloidinio sidabro

pranašumai

Koloidinis sidabras buvo naudojamas įvairiems tikslams, įskaitant:

  1. Bakterinių ir grybelinių infekcijų gydymas
  2. Peršalimo ir gripo simptomų palengvinimas
  3. Skatinti žaizdų gijimą
  4. Uždegimo sumažinimas
  5. Imuninės sistemos stiprinimas
  6. kaip paimti koloidinį sidabrą

    Koloidinis sidabras gali būti paimtas skirtingais būdais, atsižvelgiant į produkto tikslą ir koncentraciją. Prieš pradedant naudoti, svarbu laikytis gamintojo instrukcijų ir pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu.

    1. Žodžiu

    Dažniausia koloidinio sidabro forma yra žodžiu. Jį galima rasti skysčio pavidalu arba kapsulėse. Žodžiu

    2. Naudokite temą

    Koloidinis sidabras taip pat gali būti naudojamas vietiniu būdu, kad būtų galima gydyti žaizdas, nudegimus, vabzdžių įkandimus ir kitas odos ligas. Tokiu atveju svarbu gerai išvalyti paveiktą plotą prieš pritaikant ir vykdyti gamintojo instrukcijas, susijusias su naudojimo kiekiu ir dažniu.

    3. Inhaliacija

    Kai kurie koloidiniai sidabro produktai gali būti įkvepiami kvėpavimo problemoms, tokioms kaip sinusitas ar bronchitas, gydyti. Vis dėlto svarbu būti atsargiai naudojant šį metodą ir vykdyti gamintojo instrukcijas, kad būtų išvengta plaučių sugadinimo.

    atsargumo priemonės ir šalutinis poveikis

    Nors koloidinis sidabras daugumai žmonių laikomas saugiu, kai jis naudojamas teisingai, svarbu turėti tam tikrų atsargumo priemonių:

    • Venkite ilgalaikio ar per daug naudojimo, nes tai gali sukelti sidabro kaupimąsi kūne.
    • Prieš naudodami koloidinį sidabrą, žiūrėkite sveikatos priežiūros specialistą, ypač jei esate nėščia, maitinate krūtimi arba turite tam tikrą sveikatos būklę.
    • Naudokite nedelsiant, jei įvyksta alerginės reakcijos, tokios kaip bėrimas, niežėjimas ar patinimas.

    Svarbu atsiminti, kad koloidinis sidabras nepakeičia įprastų medicininių gydymo būdų ir neturėtų būti naudojamas kaip vienintelė rimtų ligų gydymo forma. Prieš pradėdami papildymą visada pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu.

    Tikimės, kad šis straipsnis pateikė naudingos informacijos apie tai, kaip paimti koloidinį sidabrą. Prieš pradėdami bet kokį naują priedą, nepamirškite atlikti savo tyrimų ir kreiptis į profesines rekomendacijas.

Scroll to Top