Kaip naudotis Indijos gvazdikais ant plaukų

Kaip naudoti indiškus gvazdikėlius ant plaukų: pranašumai ir patarimai

Indijos gvazdikėlis yra prieskonis, gerai žinomas dėl savo būdingo aromato ir skonio, tačiau ar žinojai, kad ji taip pat gali būti naudojama rūpintis plaukais? Teisingai! Indijos gvazdikėliai turi savybių, kurios gali suteikti keletą privalumų laidams, pradedant nuo kovos su kritimu. Šiame straipsnyje mes jums parodysime, kaip naudoti Indijos gvazdiką ant plaukų ir mėgautis visais jo pranašumais. Patikrinkite!

plaukų gvazdikėlių pranašumai plaukams

Indijos gvazdikėliuose gausu maistinių medžiagų ir medžiagų, kurios gali padėti pagerinti plaukų sveikatą. Kai kurie pagrindiniai pranašumai yra šie:

  1. Vielos stiprinimas: Indijos gvazdikėliuose yra mineralų, tokių kaip geležis ir magnis, kurie padeda sustiprinti plaukus ir užkirsti kelią lūžimams;
  2. Augimo stimuliacija: Jo savybės stimuliuoja galvos odos kraujotaką, palaikant plaukų augimą;
  3. Kovos kovos: Indijos gvazdikėliai pasižymi priešgrybelinėmis ir antibakterinėmis savybėmis, kurios padeda kovoti su galvos odos problemomis, kurios gali sukelti plaukų slinkimą;
  4. alyvos valdymas: Jo sutraukiančios savybės padeda kontroliuoti SEBUM gamybą galvos odoje, vengiant riebaus aspekto;
  5. Dandrufų kovos: Indijos gvazdikėlis turi antiseptinių savybių, kurios padeda kovoti su pleiskanomis ir galvos odos lupimu.
  6. Kaip naudoti Indijos gvazdiką ant plaukų

    Dabar, kai žinote „Gvazdiko iš Indijos“ pranašumus plaukams, mes jums parodysime keletą būdų, kaip jas naudoti:

    1. Indijos gvazdikėlių aliejus

    Vienas iš labiausiai paplitusių indiškų gvazdikėlių naudojimo plaukuose būdų yra per eterinį aliejų. Tam galite sumaišyti kelis lašus indiško gvazdikėlių aliejaus į pasirinktą augalinį aliejų, pavyzdžiui, kokosų aliejų ar alyvuogių aliejų. Mišinį tepkite ant galvos odos ir švelniai masažuokite. Leiskite jam veikti maždaug 30 minučių ir tada nuplaukite normaliai.

    2. Indijos gvazdikėlių arbata

    Kitas variantas yra gaminti gvazdikėlių arbatą iš Indijos ir naudoti ją kaip paskutinį skalavimą po plaukų plovimo. Norėdami tai padaryti, maždaug 10 minučių virkite puodelį vandens su kai kuriomis indiškomis inkliuzijomis. Tikėkitės atvėsti ir įtempkite. Plaudę plaukus, supilkite arbatą į sruogas, masažuodami galvos odą. Nereikia dar kartą skalauti.

    3. Kapiliarinė kaukė su gvazdikais iš Indijos

    Taip pat galite paruošti plaukų kaukę naudodami Indijos gvazdiką. Tiesiog sumalkite keletą inkštirų iš Indijos ir sumaišykite jas su pasirinkta plaukų kauke. Mišinį užtepkite ant drėgnų plaukų, gerai masažuodami. Tegul jis veikia apie 20 minučių ir nuplaukite.

    rūpintis, kai naudojate Indijos gvazdiką ant plaukų

    Nepaisant privalumų, svarbu šiek tiek rūpintis, kai ant plaukų naudojate Indijos gvazdiką:

    • alergijos testas: Prieš tepdami bet kurį produktą su indiškais gvazdikėliais ant jūsų plaukų, atlikite alergijos testą ant nedidelio odos ploto. Palaukite 24 valandas ir įsitikinkite, kad buvo kokių nors reakcijų;
    • Tinkamas kiekis: Naudokite indiškus gvazdikėlius vidutiniškai, venkite pertekliaus, nesukeldami galvos odos dirginimo;
    • Ieškokite profesionalių patarimų: Jei turite klausimų, kaip ant plaukų naudoti indiškus gvazdikėlius arba jei turite konkrečią problemą, visada rekomenduojama kreiptis į plaukų profesionalą.

    Dabar, kai žinote, kaip ant plaukų naudoti Indijos gvazdiką ir žinoti savo pranašumus, išbandykite tai savo plaukų priežiūros rutinoje. Mėgaukitės visais savo teigiamais efektais ir būkite sveikesni bei gražesni plaukai!

Scroll to Top