Kaip naudoti „Colgate“ skalauti

Kaip naudoti „Colgate Rinse“

Kalbant apie žodinę priežiūrą, „Colgate“ yra vienas geriausiai žinomų ir patikimų prekių ženklų rinkoje. Jei ieškote veiksmingo būdo, kaip papildyti savo burnos higienos rutiną, „Colgate“ geriamasis skalavimas gali būti puikus pasirinkimas. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime, kaip teisingai naudoti „Colgate“ skalavimą ir kokią naudą jis gali suteikti jūsų burnos sveikatai.

žingsnis po žingsnio, jei norite naudoti „Colgate Rinse“

1. Nuvalykite dantis: Prieš naudodamiesi burnos skalavimo metu, svarbu valyti dantis dantų šepetėliu ir jūsų pasirinkta dantų pasta. Tinkamas šepetėlis pašalina bakterines apnašas ir maisto atliekas, paruošdamas burną skalauti.

2. Išmatuokite kiekį: patikrinkite „Colgate“ skalavimo pakuotę, kad nustatytumėte rekomenduojamą kiekį. Paprastai tiekiamas dozavimo stiklas, kad būtų palengvintas teisingas matavimas.

3. Skalaukite: supilkite „Colgate“ geriamąjį skalavimą į dozės taurę ir nuneškite į burną. Padarykite energingą burnos skalavimo skystį maždaug 30 sekundžių iki 1 minutės, įsitikinkite, kad skystis pasiekia visas burnos vietas, įskaitant tarpus tarp dantų ir dantenų.

4. Negalima nuryti: Po burnos skalavimo skysčio išspauskite „Colgate“ skalavimą. Svarbu nepraryti produkto, nes jame yra ingredientų, kurie nėra skirti nurijimui.

5. Venkite valgyti ar gerti: Naudodamiesi burnos skalavimu, venkite valgyti ar gerti mažiausiai 30 minučių. Tai leidžia skalauti ingredientus toliau veikti burnoje, teikiant papildomą naudą.

„Colgate“ skalavimo pranašumai

„Colgate“ geriamasis skalavimas siūlo daugybę burnos sveikatos naudos. Kai kurie pagrindiniai privalumai yra šie:

  1. Kova už bakterijas: „Colgate“ skalavimas padeda kovoti su bakterijomis, sukeliančiomis ertmes, bakterines apnašas ir blogą kvėpavimą.
  2. Atnaujinkite kvėpavimą: gaivinant formulę, „Colgate“ burnos skalavimas palieka burną gaivumo ir malonaus kvėpavimo jausmo.
  3. Stiprina emalį: kai kuriuose „Colgate“ skalėse yra fluoro, kuris padeda sustiprinti dantų emalį, neleidžiant susidaryti ėduonies.
  4. Sumažina jautrumą: kai kurie „Colgate“ skalavimai yra specialiai suformuluoti, kad padėtų sumažinti dantų jautrumą, suteikiant palengvėjimą tiems, kurie kenčia nuo šios problemos.
  5. Svarbu atsiminti, kad „Colgate“ geriamasis skalavimas nepakeičia valymo ir siūlų. Jis turėtų būti naudojamas kaip jūsų kasdieninės burnos higienos rutinos papildymas.

    Išbandykite „Colgate“ geriamąjį skalavimą ir mėgaukitės sveikesne ir šviežia burną. Nepamirškite vykdyti instrukcijų, kurias naudoja, ir reguliariai pasitarkite su savo odontologu, kad išlaikytumėte gerą burnos sveikatą.

Scroll to Top