Kaip naudoti elektrinį šepetėlį

Kaip naudoti elektrinį teptuką tobulam plaukams

Turėti gražius ir sveikus plaukus yra daugelio žmonių troškimas. Ir vienas iš įrankių, galinčių padėti jums atlikti šią misiją, yra elektrinis šepetėlis. Su juo galima greitai ir praktiškai pasiekti nuostabių rezultatų. Šiame straipsnyje mes jums parodysime, kaip tinkamai naudoti elektrinį šepetėlį, kad gautumėte tobulus plaukus.

1 žingsnis: Pasirinkite idealų elektrinį šepetėlį jūsų plaukų tipui

Rinkoje yra įvairių tipų elektriniai šepetėliai, kurių kiekvienas turi savo specifines savybes. Prieš pirkdami savo, svarbu atsižvelgti į jūsų plaukų tipą. Pavyzdžiui, jei turite plonus ir subtilius plaukus, minkštas šerių šepetėlis yra tinkamesnis. Tirkštesniems ir nepatogesniems plaukams geriausias pasirinkimas gali būti tvirtas šerių šepetėlis.

2 veiksmas: Naudodamiesi elektriniu šepetėliu

nuplaukite ir nusausinkite plaukus

Prieš pradėdami naudoti elektrinį šepetėlį, svarbu gerai nuplauti ir nusausinti plaukus. Tai padeda pašalinti bet kokius produkto likučius ir palengvina šepetėlio stumdymą per laidus. Prieš pradedant procesą, įsitikinkite, kad plaukai yra visiškai sausi.

3 žingsnis: Padalinkite plaukus į skyrius

Norėdami palengvinti valymo procesą, padalinkite plaukus į skyrius. Saugios dalys, kurios nebus naudojamos spaustukais ar elastiniais, paliekant tik vieną laisvą skyrių. Tai padeda užkirsti kelią plaukams gėdingai ir palengvina šaknies pasiekiamumą.

4 žingsnis: Įjunkite elektrinį šepetėlį ir sureguliuokite temperatūrą

Prieš pradėdami valyti, įjunkite elektrinį šepetėlį ir sureguliuokite temperatūrą pagal jūsų plaukų tipą. Plonesniems ir subtilesniems plaukams rekomenduojama naudoti žemesnę temperatūrą. Sugalesniems ir atsparesniems plaukams gali prireikti aukštesnės temperatūros. Visada vykdykite gamintojo instrukcijas, kad išvengtumėte laidų sugadinimo.

5 žingsnis: Pradėkite valyti plaukus

Dabar laikas pradėti valyti plaukus. Paimkite laisvą plaukų sruogą ir padėkite elektrinį šepetėlį prie šaknies. Švelniai stumkite šepetėlį prie laidų, padarydami judesius iš viršaus į apačią. Pakartokite procesą visose plaukų skyriuose, kol visi plaukai bus valomi.

6 žingsnis: užbaikite savo pasirinktą produktą

Po šepečio plaukų galite baigti pasirinktu produktu, pavyzdžiui, plaukų serumu ar tvirtinimo purškikliu. Tai padeda ilgiau išlaikyti plaukus vietoje ir suteikti dar gražesnį apdailą.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai naudoti elektrinį šepetėlį, esate pasirengęs gauti tobulus plaukus. Nepamirškite visada laikytis gamintojo instrukcijų ir pasirūpinti plaukais su tinkamais produktais. Turėdami šiek tiek praktikos, gausite nuostabių rezultatų ir roko su stulbinančiais plaukais!

Scroll to Top