Kaip naudoti pomidorų ekstraktą

Kaip naudoti pomidorų ekstraktą

Pomidorų ekstraktas yra universalus ir skanus ingredientas, kurį galima naudoti įvairiuose receptuose. Ar pabrėžti padažų, sriubų, picų ar net marinarinės mėsos skonį, pomidorų ekstraktas yra praktiškas ir skanus pasirinkimas. Šiame tinklaraštyje mes jums parodysime keletą būdų, kaip naudoti pomidorų ekstraktą savo kulinariniuose preparatuose.

padažai

Vienas iš labiausiai paplitusių pomidorų ekstrakto naudojimo būdų yra ruošiant padažus. Nesvarbu, ar makaronams, lazanijai ar stroganoffui, pomidorų ekstraktas suteikia intensyvaus skonio ir ryškios spalvos padažus. Norėdami pasidaryti paprastą padažą, tiesiog pakepinkite svogūną ir česnaką alyvuogių aliejuje, įpilkite pomidorų ekstrakto ir pagardinkite savo pasirinktais druska, pipirais ir žolelėmis. Leiskite jam virti kelias minutes ir baigtas, jūsų padažas yra paruoštas patiekti.

sriubos

pomidorų ekstraktas taip pat gali būti naudojamas sriuboms suteikti ypatingą skonį. Nesvarbu, ar tai daržovės, pupelių ar makaronų sriubos, pridedant šaukštą pomidorų ekstrakto, gali būti skirtumas dėl galutinio rezultato. Pomidorų ekstraktas ne tik išryškina skonį, bet ir padeda suteikti sriubai gražesnę spalvą.

picos

Kas nepatinka gera pica? Pomidorų ekstraktas yra vienas iš pagrindinių pomidorų padažo ingredientų, naudojamų picose. Norėdami pasidaryti padažą, tiesiog sumaišykite pomidorų ekstraktą su vandeniu, alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir pasirinktais prieskoniais. Padažą paskleiskite ant picos makaronų ir įpilkite pasirinktų ingredientų. Kepkite ir per kelias minutes turėsite skanią naminę picą.

marinadas

Pomidorų ekstraktas taip pat gali būti naudojamas kaip mėsos marinatų pagrindas. Sumaišykite pomidorų ekstraktą su citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, česnaku, druska, pipirais ir jūsų pasirinktais prieskoniais. Įdėkite mėsą į marinatą ir leiskite keletą valandų atsistoti į šaldytuvą. Pomidorų ekstraktas padės sušvelninti mėsą ir suteikti nuostabų skonį.

Išvada

pomidorų ekstraktas yra universalus ir skanus ingredientas, kurį įvairiais būdais galima naudoti gaminant maistą. Pomidorų ekstraktas, nesvarbu, ar jie yra padažuose, sriubose, picose ar marinatose, paruošimui suteikia intensyvų skonį ir ryškią spalvą. Pabandykite savo receptuose naudoti pomidorų ekstraktą ir atraskite naujų skonių.

Tikimės, kad šis tinklaraštis padėjo jums suprasti, kaip naudoti pomidorų ekstraktą. Dabar tiesiog nešvarias rankas ir mėgaukitės visais malonumais, kuriuos gali suteikti šis ingredientas.

Scroll to Top