Kaip naudoti audinio minkštiklį

Kaip naudoti mėsos minkštiklį

Jei esate mėsos mėgėjas ir visada ieškote būdų, kaip padaryti jį minkštesnį ir sultingesnį, mėsos gamyba gali būti geriausia jūsų sąjungininkė. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip teisingai naudoti šį produktą, ir gauti nuostabių rezultatų jūsų paruošime.

Kas yra minkštimo minkštiklis?

Mėsos minkštiklis yra produktas, naudojamas mėsos minkštesnei ir sultingesnei gaminti. Jis veikia laužydamas raumenų skaidulas, palengvindamas mėsą kramtyti ir geriau absorbuoti prieskonius ir marinatus.

žingsnis po žingsnio naudodami mėsos minkštiklį:

  1. Pasirinkite mėsą: Visų pirma, rinkitės mėsą, kurią norite suminkštinti. Mėsos minkštiklį galima naudoti įvairių rūšių mėsoje, pavyzdžiui, kepsnys, vištienos filė, šonkauliai, be kita ko.
  2. Pagardinkite mėsą: pagardinkite mėsą pagal jūsų pasirinkimą. Naudokite prieskonius ir marinatus, kurie atitinka pasirinktos mėsos tipą.
  3. Minkaravimo priemonės taikymas: ant mėsos paviršiaus paskirstykite nedidelį kiekį mėsos audinio minkštiklio. Būtinai uždėkite visą plotą.
  4. Masažas mėsa: švariomis rankomis švelniai masažuokite mėsą, užtikrindami, kad minkštiklis absorbuojamas visame gabale.
  5. Leiskite stovėti: leiskite mėsai pailsėti mažiausiai 30 minučių. Šis laikas yra būtinas, kad minkštiklis paveiktų ir prasiskverbtų į raumenų pluoštus.
  6. Paruoškite mėsą: Po poilsio laiko mėsą paruoškite norima forma. Galite kepti, kepti, kepti ar virti pagal savo pasirinkimą.
  7. Mėgaukitės: dabar paragaukite minkšto, sultingo minkštimo, kurį paruošėte, naudodamiesi minkštikliu.
  8. Nepamirškite vadovautis mėsos minkštiklių gamintojo naudojimo instrukcijomis, nes kiekvienas produktas gali turėti savo ypatumą.

    papildomi patarimai:

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip gauti geriausius rezultatus naudojant mėsos minkštiklį:

    • Saikingai naudokite mėsos minkštiklį. Perteklius mėsą gali palikti nepageidaujamą tekstūrą.
    • Išbandykite įvairių rūšių mėsos minkštiklius, kad sužinotumėte, kuriems jums labiau patinka.
    • Sumaišykite mėsos minkštiklį su marinatais ir prieskoniais, kad padidintumėte mėsos skonį.
    • Venkite mėsos minkštiklio labai minkštoje mėsoje, pavyzdžiui, „Filet Mignon“, nes jie jau turi minkštą tekstūrą natūraliai.

    Dabar, kai žinote, kaip naudoti mėsos minkštiklį, išbandykite šią techniką ruošdamiesi ir nustebinkite save rezultatu. Atminkite, kad mėsos minkštiklis yra pagalba virtuvėje, tačiau nepakeičia gero mėsos pasirinkimo ir tinkamo paruošimo technikos.

    Geras apetitas!

Scroll to Top