Kaip naudoti po -ir vandens dulkių siurblį

Kaip naudoti dulkių siurblį ir vandens elektrolux

Turėdami dulkių siurblį namuose, galima labai palengvinti valymą, nes jis gali siekti tiek sausų nešvarumų, tiek išsiliejusių skysčių. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime, kaip efektyviai ir saugiai naudoti „Electrolux“ miltelius ir vandens vakuumą.

1 žingsnis: dulkių siurblio nustatymas

Prieš pradėdami naudoti „Electrolux“ miltelius ir vandens dulkių siurblį, svarbu teisingai surinkti. Vykdykite vartotojo vadovo instrukcijas, kad atitiktų reikiamas dalis ir priedus.

2 žingsnis: Aplinkos paruošimas

Prieš įjungdami dulkių siurblį, įsitikinkite, kad aplinkoje nėra objektų, kurie gali kliudyti prietaiso praėjimui. Nuimkite kilimus, laisvus laidus ir kitus daiktus, kurie gali trukdyti valyti.

3 žingsnis: tinkamos funkcijos pasirinkimas

Dulkių siurblys ir vandens elektrolux turi skirtingas funkcijas, tokias kaip dulkių aspiracija, skysčio aspiracija ir pūtimas. Pasirinkite norimą funkciją pagal valymo poreikį.

4 žingsnis: Priedų naudojimas

Norėdami gauti geresnių rezultatų, naudokite tinkamus priedus kiekvienam paviršiaus tipui. „Electrolux“ milteliai ir vandens dulkių siurblys yra su specifinėmis burnomis grindims, apmušalams, kampams ir įtrūkimams.

  1. Prijunkite tinkamą purkštuką prie prailginimo vamzdžio;
  2. Įdėkite prailginimo vamzdelį į vakuuminę žarną;
  3. Prijunkite žarną prie dulkių siurblio;
  4. Sureguliuokite prailginimo vamzdžio aukštį pagal jūsų pasirinkimą;
  5. Pradėkite valyti.



  6. funkcija
    Kaip naudoti




    miltelių aspiracija

    Perduokite tinkamą purkštuką virš valomo paviršiaus, judinkite jį lėtai ir atgal.


    skysčio aspiracija

    Naudokite specifinį skysčiams antgalio ir perkelkite jį per drėgną vietą, kad siektumėte išsiliejusio skysčio.


    kvėpavimas

    Prijunkite prailginimo vamzdelį prie dulkių siurblio ir naudokite jį pūsti lapus, dulkes ir lengvą purvą.


    5 žingsnis: rezervuaro ištuštinimas

    Po valymo svarbu ištuštinti dulkių siurblio ir vandens elektrolux rezervuarą. Patikrinkite vartotojo vadovą, kaip tai padaryti teisingai, nes procesas gali skirtis atsižvelgiant į įrenginio modelį.

    6 žingsnis: Priežiūra ir priežiūra

    Norint užtikrinti tinkamą „Electrolux“ miltelių ir vandens dulkių siurblio veikimą, būtina atlikti tinkamą priežiūrą. Reguliariai nuvalykite filtrus, įsitikinkite, kad nėra žarnų kliūčių, ir laikykite prietaisą sausoje ir saugioje vietoje.

    Dabar, kai jūs žinote, kaip naudoti dulkių siurblį ir vandens elektroliją, pasinaudokite proga, kad jūsų namai būtų švaresni ir daugiau nešvarumų. Visada nepamirškite perskaityti vartotojo vadovo ir vykdyti gamintojo pateiktas saugos instrukcijas.

Scroll to Top