Kaip naudoti „Fill In Minecraft“

Kaip naudoti užpildykite „Minecraft“

„Minecraft“ yra statybų ir nuotykių žaidimas, leidžiantis žaidėjams ištirti virtualų pasaulį ir kurti savo kūrybą. Vienas iš naudingiausių įrankių, skirtų statyti „Minecraft“, yra komanda „užpildyti“. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kaip naudoti komandą „užpildyti“ ir pateikti keletą patarimų, kaip maksimaliai išnaudoti šią funkciją.

Kas yra komanda „užpildyti“?

Komanda „Fill“ yra galingas įrankis „Minecraft“, leidžiantis žaidėjams užpildyti plotą konkrečiais blokais. Naudodami šią komandą galite sukurti sudėtingas struktūras, užpildyti skylutes, sukurti sienas ir dar daugiau. Komanda „užpildyti“ yra ypač naudinga kuriant didelius projektus ir taupant laiką.

Kaip naudoti komandą „užpildyti“

Norėdami naudoti komandą „užpildyti“ „Minecraft“, turite turėti operatoriaus privilegijas (OP) arba būti pasaulio savininku. Atlikite toliau pateiktus veiksmus, kad galėtumėte naudoti komandą:

  1. Atidarykite komandų konsolę paspausdami klaviatūros klavišą „T“.
  2. Įveskite komandą „/užpildyti“, po kurios seka teritorijos, kurią norite užpildyti, koordinates. Pavyzdžiui, „/užpildykite 10 10 10 10 20 20“ užpildys plotą nuo 10x10x10 iki 20x20x20.
  3. Nurodykite norimą naudoti bloko tipą. Pavyzdžiui, „/užpildykite 10 10 10 10 20 20 20 Minecraft: Akmuo“ užpildys plotą akmens blokais.
  4. Paspauskite „Enter“, kad paleistumėte komandą ir užpildytumėte sritį norimais blokais.
  5. Be to, galite naudoti kitas parinktis naudodami komandą „užpildyti“, kad dar labiau pritaikytumėte savo konstrukciją. Pvz., Galite pridėti parinktį „Pakeisti“, kad pakeistumėte tik konkrečius blokus vietoje, užuot užpildę visą plotą.

    patarimai, kaip naudoti komandą „užpildyti“

    Čia yra keletas naudingų patarimų, kaip kuo geriau išnaudoti komandą „užpildyti“ „Minecraft“:

    • Naudokite santykines koordinates: Užuot rašę absoliutes koordinates, galite naudoti santykines koordinates, kad užpildytumėte sritis, atsižvelgiant į jūsų dabartinę padėtį. Pavyzdžiui, „/užpildykite ~ ~ 10 ~ 10 ~ 10 Minecraft: Wood“ užpildys 10x10x10 blokų plotą aplink jus mediniais blokais.
    • Išbandykite įvairių tipų blokus: „Minecraft“ siūlo įvairius blokus. Naršykite įvairių tipų blokus ir derinius, kad sukurtumėte unikalius ir įdomius pastatus.
    • Suplanuokite savo konstrukciją: Prieš naudodami komandą „Užpildykite“, naudinga planuoti savo konstrukciją popieriuje ar 3D modeliavimo programoje. Tai padės geriau pamatyti, kaip bus užpildyta sritis, ir išvengs klaidų.

    Trumpai tariant, komanda „užpildyti“ yra galingas įrankis „Minecraft“, leidžiantis žaidėjams užpildyti sritis konkrečiais blokais. Teisingai naudodamiesi šia komanda ir laikydamiesi keletą naudingų patarimų, galite sukurti nuostabias struktūras ir sutaupyti laiko žaidime. Smagaus pastato!

Scroll to Top