Kaip pasidaryti juodai plakta

Kaip padaryti juodai plaktą kremą

Juodos plaktos grietinėlės yra skani ir kitokia galimybė dekoruoti pyragus, keksiukus ir kitus desertus. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namuose gaminti juodai plaktą grietinėlę, naudodami paprastus ir lengvai randamus ingredientus. Nagi!

ingredientai:

  • 1 puodelis šalto šalto kremo
  • 2 šaukštai apledėjimo cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė
  • juodo gelio maisto dažai

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: paruošimas

Pradėkite įdėdami kremo ledus į didelį dubenį. Įsitikinkite, kad kremas yra gerai atšaldytas, nes tai palengvins mušimą.

2 žingsnis: gražuolė

Naudodamiesi elektriniu maišytuvu ar maišytuvu, kremą plakite vidutiniu greičiu, kol jis pradės tirštėti. Įpilkite „Icing“ cukraus palaipsniui ir toliau plakite, kol tvirta.

3 žingsnis: pridėtas dažas

Į plaktos grietinėlės mišinį įpilkite juodo gelio maisto dažų. Pradėkite nuo nedidelio kiekio ir palaipsniui pridėkite, kol pasieksite norimą spalvą. Atminkite, kad gelio dažai yra labiau koncentruoti, todėl pakaks nedidelio kiekio.

4 žingsnis: apdaila

Dar keletą sekundžių muškite juodai plaktą grietinėlę, kad tik įsitikintumėte, jog dažai yra gerai įtraukti. Įpilkite vanilės esencijos ir muškite dar keletą sekundžių iki vientisos.

Jūsų juodas plaktas kremas yra paruoštas naudoti! Galite naudoti pyragų, keksiukų, pyragų ir kitų desertų papuošti. Atleiskite savo kūrybiškumą ir sukurkite gražias dekoracijas naudodamiesi šia diferencijuotu plakta kremu.

Tikimės, kad jums patiko šis juodai plaktos grietinėlės receptas. Išbandykite tai savo desertuose ir nustebinkite svečius tokiu malonumu. Iki kito karto!

Scroll to Top