Kaip naudoti „WorldDit“

Kaip naudoti „WorldDedit“: visas vadovas

Jei esate „Minecraft“ grotuvas ir ieškote efektyvaus būdo kurti ir redaguoti didelius žaidimo plotus, tada „WorldDit“ yra puikus įrankis jums. Šiame tinklaraštyje mes išnagrinėsime visas „WorldDit“ funkcijas ir funkcijas ir tai, kaip galite jį naudoti savo žaidimo patirčiai pagerinti.

Kas yra „WorldDedit“?

„WorldDit“ yra galingas „Minecraft“ papildinys, leidžiantis žaidėjams greitai ir efektyviai redaguoti ir kurti didelius plotus. Naudodami „WorldDit“, galite sukurti, kopijuoti, įklijuoti ir perkelti blokus ir atlikti keletą kitų redagavimo užduočių akimirksniu.

Kaip įdiegti „WorldDedit

Norėdami pradėti naudoti „WorldDit“, turite turėti „Minecraft“ serverį ir turėti administratoriaus privilegijas. Atlikite šiuos veiksmus, kad įdiegtumėte „WorldDit“:

  1. Atsisiųskite „WorldDit“ papildinį iš oficialios svetainės.
  2. Įkelkite papildinio failą į savo serverio papildinių aplanką.
  3. Paleiskite serverį iš naujo.
  4. „WorldDit“ dabar įdiegtas ir paruoštas naudoti.
  5. Pagrindinės „WorldDedit“ komandos

    „WorldDit“ turi daugybę įvairių komandų, kurias galima naudoti norint redaguoti „Minecraft“ pasaulį. Čia yra keletas naudingiausių pagrindinių komandų:




    komanda
    Aprašymas




    // Wand

    suteikia jums pasaulio lazdelę pasirinkti sritis.


    // post1

    Apibrėžia pirmąjį atrankos tašką.


    // pos2

    Apibrėžia antrą atrankos tašką.


    // kopijuoti

    kopijuoja perkėlimo srities pasirinkimą.


    // ganykla

    klijuokite nukopijuotą pasirinkimą.


    // Undo

    anuliuoja paskutinį veiksmą.


    Advanced Worldedit ištekliai

    „WorldDit“ taip pat turi pažangias funkcijas, kurios gali padėti sutaupyti laiko ir atlikti sudėtingas užduotis. Čia yra keletas šių savybių:

    schema

    „WorldDedit“ leidžia išsaugoti pastatus, pavyzdžiui, scheminius failus, ir įkelti juos bet kurioje pasaulio vietoje. Tai naudinga, kai norite atkartoti konstrukciją skirtingose ​​vietose.

    šepetėliai

    Su „WorldDit“ šepetėliais galite lengvai sukurti sudėtingus blokų modelius. Yra keletas šepetėlių rūšių, tokių kaip sferos šepetėliai, cilindras, kubas ir dar daugiau.

    scenarijai

    Norėdami automatizuoti pasikartojančias užduotis, galite sukurti pasirinktinius scenarijus „WorldDedit“. Tai ypač naudinga sudėtingiems pastatui, kuriems reikia to paties veiksmo kelis kartus.

    Išvada

    „WorldDit“ yra nuostabus įrankis „Minecraft“ žaidėjams, norintiems greitai ir efektyviai kurti ir redaguoti didelius plotus. Naudodamiesi šiame tinklaraštyje paminėtomis komandomis ir funkcijomis, būsite pasirengę ištirti visą „WorldDit“ potencialą ir perkelti savo statybos įgūdžius į kitą lygį.

    Dabar tavo eilė! Išbandykite „WorldDedit“ ir pasidalykite savo nuostabiais kūriniais su mumis. Smagaus pastato!

Scroll to Top