Kaip pamatyti jautrų turinį „Telegram Android“

Kaip pamatyti jautrų turinį „Telegram Android“

„Telegram“ yra momentinė pranešimų siuntimo programa, siūlanti platų funkcijų ir funkcijų spektrą. Viena iš įdomiausių savybių yra galimybė dalintis ir peržiūrėti jautrų turinį, pavyzdžiui, aiškius vaizdus ir vaizdo įrašus. Šiame tinklaraštyje parodykime, kaip pamatyti tokio tipo turinį „Telegram“ „Android“ įrenginiams.

1 veiksmas: atsisiųskite ir įdiekite telegramą

Jei jūsų „Android“ įrenginyje nėra įdiegtos telegramos, eikite į „Play“ parduotuvę, ieškokite „Telegram“ ir atsisiųskite bei įdiekite programą.

2 veiksmas: sukurkite sąskaitą arba prisijungkite

Po diegimo atidarykite programą ir vykdykite instrukcijas, kad sukurtumėte naują paskyrą arba prisijungtumėte prie esamos paskyros. Norėdami patikrinti savo tapatybę, turėsite pateikti galiojantį telefono numerį.

3 žingsnis: Prieiga prie telegramos nustatymų

Viršutiniame kairiajame „Telegram“ pagrindinio ekrano kampe rasite trijų horizontalios eilutės piktogramą. Palieskite jį, kad atidarytumėte šoninį meniu. Tada slinkite žemyn ir pasirinkite „Nustatymai“.

4 veiksmas: sureguliuokite privatumo nustatymus

Nustatymuose pamatysite keletą parinkčių. Norėdami pasiekti „Telegram“ privatumo nustatymus, bakstelėkite „Privatumas ir saugumas“.

5 veiksmas: suaktyvinkite parinktį „Ribotas režimas“

Privatumo nustatymuose nusileiskite, kol rasite parinktį „Ribotas režimas“. Suaktyvinkite šią parinktį, kad „Telegram“ būtų rodomas jautrus turinys.

6 veiksmas: patvirtinkite „riboto režimo“ aktyvaciją

Kai bus suaktyvintas „ribotas režimas“, „Telegram“ parodys įspėjimą, nurodydamas jautrų turinį. Atidžiai perskaitykite informaciją ir bakstelėkite „Active“, kad patvirtintumėte aktyvaciją.

7 žingsnis: mėgaukitės jautriu turiniu

Dabar, kai jūs suaktyvinote „ribotą kelią“, „Telegram“ leis jums peržiūrėti ir dalytis jautriu turiniu. Tiesiog atidarykite pokalbius ar kanalus, kuriuose yra tokio tipo turinys ir mėgaukitės.

Atminkite, kad „Telegram“ naudojasi gairėmis ir gali pašalinti turinį, kuris pažeidžia šias gaires. Būtinai gerbkite taisykles ir nesidalykite neteisėtu ar kenksmingu turiniu.

Tikimės, kad šis vadovas buvo naudingas jums išmokti pamatyti jautrų turinį „Android“ įrenginiuose. Mėgaukitės visomis funkcijomis, kurias siūlo programa, visada atsakingi ir pagarbiai.

Scroll to Top