Kaip pasigaminti tik baltąjį šokoladą tik su kondensuotu pienu

Kaip gaminti baltąjį šokoladą tik su kondensuotu pienu

Baltasis šokoladas yra malonumas, kuris džiugina daugybę skonio. Jei esate tokio tipo šokolado gerbėjas ir norite išmokti daryti namuose, žinokite, kad galite paruošti paprastą ir skanią versiją naudodami tik kondensuotą pieną. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio šio nenugalimo recepto.

ingredientai:

  • 1 skardinė iš kondensuoto pieno
  • 200 g nesūdyto sviesto
  • 400 g baltojo šokolado bare

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ant silpnos ugnies.
  2. Įpilkite kondensuoto pieno ir gerai išmaišykite, kol jis gaus homogeninį mišinį.
  3. Į mažus gabalėlius sulaužykite baltąjį šokoladą ir įpilkite į keptuvę.
  4. Nuolat maišykite, kol visas šokoladas ištirps, o mišinys bus gerai sujungtas.
  5. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite tešlą į keptuvę, išklotą pergamento popieriumi.
  6. Šaldykite mažiausiai 2 valandas arba tol, kol šokoladas bus tvirtas.
  7. Po šio laiko supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
  8. Šis baltojo šokolado receptas, pagamintas tik su kondensuotu pienu, yra labai praktiškas ir greitai pagamintas. Rezultatas yra kreminis ir skanus šokoladas, puikiai tinkantis valgyti grynai ar naudoti kitus receptus, tokius kaip pyragai ir pyragai.

    Pabandykite tai padaryti namuose ir nustebinkite savo malonumo skoniu. Pasidalinkite šiuo receptu su draugais ir šeima ir mėgaukitės skanėmis akimirkomis su naminiu ir nenugalimu baltuoju šokoladu.

Scroll to Top