Kaip pamatyti mano rinkimų registraciją

Kaip pamatyti mano rinkimų registraciją

Jei esate Brazilijos pilietis ir norite patikrinti savo rinkimų registrą, yra keletas būdų tai padaryti. Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime keletą jums prieinamų variantų.

internetinės konsultacijos

Vienas iš paprasčiausių ir greičiausių būdų patikrinti savo rinkimų registrą yra internetinės konsultacijos. Aukštesnysis rinkimų teismas (TSE) savo oficialioje svetainėje teikia paslaugą pavadinimu „Vardas Consultation“.

Norėdami pasiekti paslaugą, tiesiog atlikite šiuos veiksmus:

  1. Apsilankykite TSE svetainėje per
  2. Užpildykite prašomus laukus, tokius kaip vardas, pavardė, gimimo data ir motinos vardas.
  3. Spustelėkite „Žiūrėti“.
  4. Po konsultacijų galėsite patikrinti tokią informaciją kaip jūsų rinkėjų registracijos numeris, rinkimų zona, rinkimų skyrius ir apklausos vieta.

    in -onson tarnyboje

    Kita galimybė yra asmeniškai pasirodyti rinkimų registre ar rinkimų teismo tarnybai. Ten galite paprašyti konsultacijos dėl savo rinkimų registracijos ir gauti atnaujintą informaciją apie savo rinkimų situaciją.

    Norėdami rasti artimiausią rinkimų registro biurą, galite naudoti paieškos paslaugą, kurią galite rasti TSE svetainėje.

    el. TITLE programa

    „E-Title“ yra oficiali rinkimų teisingumo programa, leidžianti pasiekti skaitmeninę rinkėjo pavadinimo versiją. Be to, paraiškoje taip pat siūloma galimybė pasitarti su rinkimų registru.

    Norėdami naudoti el. Titą, tiesiog atsisiųskite programą iš savo išmaniojo telefono, prieinamą „Android“ ir „iOS“ ir užsiregistruokite naudodamiesi savo asmeniniais duomenimis. Po registracijos galite greitai ir praktiškai pasikonsultuoti su savo rinkimų registracija.

    Išvada

    Svarbu patikrinti savo rinkimų registrą, kad jūsų informacija būtų teisinga ir atnaujinta. Naudodamiesi turimais šaltiniais, tokiais kaip konsultacijos internetinės, tiesioginės paslaugos ir e. Title programos, galite turėti prieigą prie informacijos, kurios jums reikia sąmoningai ir atsakingam.

Scroll to Top