Kaip pamatyti, kas gavo mano pašto užsakymą

Kaip pamatyti, kas gavo mano pašto užsakymą

Kai siunčiame užsakymą pagal paštą, natūralu, kad norime sužinoti, ar jis buvo teisingai pristatytas gavėjui. Laimei, įrašas, kuriame siūlomos kelios galimybės sekti ir patikrinti, kas gavo jų užsakymą. Šiame straipsnyje mes ištirsime šias galimybes ir kaip jas naudotis.

Užsakymai stebėjimas

Vienas iš labiausiai paplitusių būdų patikrinti, kas gavo jo užsakymą, yra pašto skyriaus stebėjimas. Tam jums reikės jūsų užsakymo sekimo kodekso, kurį paprastai teikia siuntėjas.

Turėdami stebėjimo kodą rankoje, eikite į „Post Office“ svetainę ir ieškokite stebėjimo parinkties. Įveskite kodą nurodytame lauke ir spustelėkite „Paieška“.

Kai sistema nustato jūsų užsakymą, galite pamatyti dabartinę jos būseną, įskaitant pristatymo informaciją. Jei užsakymas jau buvo pristatytas, galite pamatyti jį gavusio asmens vardą, taip pat pristatymo datą ir laiką.

Pristatymo pranešimas

Be stebėjimo, paštas taip pat siūlo pranešimų apie pristatymą paslaugą. Ši paslauga leidžia jus informuoti el. Paštu arba SMS, kai bus pristatytas užsakymas.

Norėdami naudotis šia paslauga, turite užsiregistruoti „Post Office“ svetainėje ir pateikti reikiamą informaciją, pavyzdžiui, savo el. Pašto adresą ar telefono numerį. Kai jūsų užsakymas bus pristatytas, gausite pranešimą su pristatymo informacija, įskaitant jį gavusio asmens pavadinimą.

kitos parinktys

Be aukščiau paminėtų variantų, yra ir kitų būdų, kaip patikrinti, kas gavo savo pašto užsakymą. Vienas iš jų yra susisiekti

Taip pat galima naudoti trečiųjų šalių paslaugas, siūlančias sekimą paštu. Šios paslaugos dažnai leidžia įvesti stebėjimo kodą ir gauti informacijos apie pristatymą, įskaitant jį gavusio asmens pavadinimą.

Išvada

Patikrinimas, kas gavo jūsų pašto skyrių, gali būti atliktas per sekimą, kurį teikia „Post“, pristatymo paslauga, susisiekti su atsakinga agentūra arba naudojant trečiųjų šalių paslaugas. Nepaisant pasirinktos galimybės, svarbu atsiminti, kad turi būti gerbiamas gavėjo privatumas ir kad ši informacija turėtų būti naudojama atsakingai.

Scroll to Top