Kaip pasukti

kaip pasukti mūrininką

Jei jus domina tapimas laisvųjų laikais, šiame straipsnyje pateikiama esminė informacija apie procesą ir veiksmus, reikalingus norint patekti į šią senovinę ir paslaptingą brolišką tvarką. „Freemasonry“ yra diskretiška ir rezervuota visuomenė, turinti ritualus ir tradicijas, kurios siekia prieš šimtmečius. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip galite tapti freemason.

Kas yra laisvalaikis?

„Freemasonry“ yra brolija, kuria siekiama skatinti savo narių moralinį ir intelektualų tobulinimą, taip pat labdaros praktiką ir etinių vertybių plėtrą. Jis grindžiamas laisvės, lygybės ir brolijos principais, o jos nariai yra žinomi kaip masonai.

laipteliai tapti „freemason“

  1. Paieška ir informuokite save: Prieš nusprendžiant tapti laisvųjų laikais, svarbu ištirti ir suprasti laisvųjųjų principus ir vertybes. Norėdami gauti daugiau informacijos, skaitykite knygas, straipsnius ir pasikalbėkite su laisvalaikiais.
  2. Raskite masonų parduotuvę: „Freemasonry“ yra organizuojami parduotuvėse, kurios yra vietiniai padaliniai. Ieškokite masonų parduotuvės savo regione ir susisiekite su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie priėmimo procesą.
  3. Žinokite reikalavimus: Kiekvienoje masonų parduotuvėje gali būti taikomi specialūs reikalavimai priimti naujus narius. Paprastai būtina būti laisvu žmogumi ir manymu, tikėti aukščiausia būtybe ir turėti nuoširdų motyvaciją tapti laisvuoju.
  4. Pateikite peticiją: Sužinoję reikalavimus, turėsite pateikti oficialią peticiją prisijungti prie masonų parduotuvės. Šią peticiją įvertins parduotuvės nariai.
  5. Dalyvaukite interviu ir vertinimuose: Priėmimo proceso metu galite būti pakviesti į interviu ir vertinimus, kur turėsite galimybę susitikti su parduotuvės nariais ir parodyti savo susidomėjimą ir įsipareigojimą.
  6. Atlikite iniciacijos ritualus: Jei jūsų peticija bus priimta, būsite pakviesti dalyvauti iniciacijos ritualuose, kurie yra ypatingos ceremonijos, žyminčios jūsų patekimą į laisvųaulių.
  7. Tęskite savo mokymą

    „Freemason“ tapimo pranašumai

    „Freemasonry“ savo nariams siūlo nemažai privalumų, įskaitant galimybę būti broliškos bendruomenės dalimi, asmenine ir moraline vystymuisi, labdaros praktiką ir dalyvavimą ritualuose ir reikšmingose ​​ceremonijose.

    Be to, „Freemasonry“ skatina žinių ir apmąstymų paiešką filosofiniais ir etiniais klausimais, suteikia mokymosi aplinką ir nuolatinį augimą.

    Išvada

    Jei jus domina tapti „Freemason“, atlikite šiame straipsnyje paminėtus veiksmus ir susisiekite su masonų parduotuve jūsų regione. Atminkite, kad laisvųaulių kalba yra diskretiška ir rezervuota visuomenė, o priėmimo procesas gali užtrukti šiek tiek laiko. Tačiau jei esate įsipareigoję laikytis laisvųjųjų principų ir vertybių, ši kelionė bus verta.

    Tikimės, kad šis straipsnis pateikė naudingos informacijos apie tai, kaip tapti laisvalaikiu. Sėkmės ieškant asmeninių žinių ir tobulinimo!

Scroll to Top