Kaip greitai grįžti į garbanas

Kaip greitai grįžti į garbanas

Jei pavargote tiesinti plaukus ir norite grįžti prie savo natūralių garbanų, šis tinklaraštis skirtas jums! Šiame straipsnyje mes pasidalysime patarimais ir gudrybėmis, padėsiančiais greitai ir sveikai susigrąžinti garbanas.

1. Reguliariai supjaustykite

Tinkamas plaukų kirpimas yra būtinas norint stimuliuoti garbanos augimą. Ieškokite kirpyklos, kurios specializuojasi garbanotais plaukais, ir užsisakykite pjūvio, kuris vertina natūralią jūsų plaukų tekstūrą. Reguliariai supjaustykite galus, kad išvengtumėte dvigubų galų.

2. Intensyvi hidratacija

Hidratacija yra labai svarbi norint susigrąžinti garbanų sveikatą. Naudokite specifinius garbanotus plaukus, pavyzdžiui, hidratacijos kaukes, kondicionierius ir lapus. Pasirinkite produktus, neturinčius sulfato, parabenų ir silikonų, nes šie ingredientai gali išdžiūti laidus.

3. Venkite pernelyg didelio šilumos naudojimo

Džiovintuvai, plokščios geležies ir Babyliss gali sugadinti garbanas ir palikti jas be apibrėžimo. Venkite per didelio šilumos ir, kai jums reikia išdžiovinti plaukus, rinkitės difuzorių, kuris padeda išsaugoti garbanų formą.

4. Padarykite išvaizdą

skambutis yra technika, padedanti apibrėžti garbanas. Po plovimo ir kondicionavimo plaukus padalinkite juos į sruogas ir užtepkite kremą būdingus šukus ar gelį. Tada minkykite sruogas iš apačios į viršų, stimuliuodami garbanų formavimąsi.

5. Miegokite su ananasų bandele

Norint užkirsti kelią garbanoms, naktį skilimo, išbandykite ananasų bandelę. Tiesiog surinkite visus plaukus ant galvos viršaus ir pritvirtinkite juos audinio elastine. Tai padeda išsaugoti garbanų formą ir sumažinti frizą.

6. Turėti kantrybės

Plaukų perėjimas gali būti daug laiko reikalaujantis procesas, tačiau turi kantrybės. Kiekvienas plaukai turi savo atkūrimo laiką ir svarbu gerbti šį procesą. Rūpinkitės savo garbanomis su meile ir jie vėl bus sveiki ir apibrėžę.

Vykdydami šiuos patarimus, jūs eisite teisingu keliu, kad greitai grįžtumėte prie garbanos. Atminkite, kad kiekvienas plaukai yra unikalūs ir gali reaguoti skirtingai, todėl išbandykite įvairius technikas ir produktus, kol rasite tai, kas jums labiausiai tinka. Mėgaukitės savo garbanų atradimo kelione ir švęskite natūralų savo plaukų grožį!

Scroll to Top