Kaip gaminamas gelio emalis

Kaip gaminamas gelio emalis

Gelio emalis yra manikiūro technika, kuri pastaraisiais metais tapo vis populiaresnė. Tai siūlo ilgalaikę ir atsparią tradicinės emalio alternatyvą, leidžiančią nagams būti gražiems ir ryškiems savaitėms.

Kas yra gelio emalis?

Gelio emalis yra nagų lako rūšis, uždedama ant nagų plonais sluoksniais ir išgydytas po UV ar LED lempute. Dėl to emalis greitai išdžiūvo ir sukietėja, todėl atsiranda ilgalaikis manikiūras.

Gelio emaliai formuojami skirtingai nei tradicinis nagų lakas. Juose yra specialūs polimerai, reaguojantys į UV ar LED šviesą, sukuriant cheminį ryšį, kuris daro juos atsparesnius drožlėms ir lupimui.

žingsnis po žingsnio gelio emalio

Gelio emalio paprastai gamina grožio salonuose apmokyti profesionalai, tačiau jūs taip pat galite tai padaryti namuose tol, kol turite reikiamą medžiagą. Čia yra pagrindinis žingsnis po žingsnio:

  1. Paruoškite nagus: Pradėkite nuo bet kokio seno emalio ir stumdami odeles. Tada smėlio ir suformuokite nagus pagal jūsų pageidavimus.
  2. Valymas: Nagai išvalykite dehidratoriumi arba atliekų valikliu
  3. Pagrindinis sluoksnis: kelioms sekundėms užtepkite ploną gelio sluoksnio sluoksnį ir išgydykite po UV arba LED lempute.
  4. Spalvų sluoksniai: užtepkite du ar tris plonus jūsų pasirinkto gelio emalio sluoksnius, būtinai išgydydami kiekvieną sluoksnį po lempu
  5. Viršutinis sluoksnis: Norėdami užklijuoti spalvą ir suteikti blizgesį, užtepkite ploną gelio viršutinio sluoksnio sluoksnį. Vėl išgydykite po lempute.
  6. Galutinis valymas: pašalinkite bet kokius lipnius likučius gelio valikliu ir užbaikite odeles su aliejumi ar grietinėle.
  7. Gelio emalio pranašumai

    Gelio emalis suteikia keletą pranašumų, palyginti su tradiciniu emaliu:

    • patvarumas: gelio emalis gali trukti iki trijų savaičių, nespausdamas ar nulupdamas.
    • Intensyvus blizgesys: gelio apdaila suteikia intensyvų ir ilgalaikį blizgesį.
    • Greitas džiovinimas: sauso gelio emalio akimirksniu po UV ar LED lempute, pašalinant poreikį laukti, kol emalio išdžius.
    • Apsauga: „Gel Emel“ siūlo apsauginį nagų sluoksnį, padedantį išvengti pertraukų ir traškučių.

    Svarbu pažymėti, kad geliui emalui reikia ypatingos priežiūros, nes ji neturėtų būti suplėšyta ar nulupta. Idealiu atveju jį turėtų pašalinti profesionalas, naudodamas tinkamas nagų sveikatai išsaugoti metodus.

    Dabar, kai žinote, kaip daromas gelio emalis, galite išbandyti šią techniką ir mėgautis gražiais ir ilgalaikiais nagais kelias savaites!

Scroll to Top