Kaip gaminti naminį dantų cementą

Kaip gaminti naminį dantų cementą

Turėti gerą burnos higieną yra būtina norint išlaikyti dantų ir dantenų sveikatą. Be reguliaraus valymo ir siūlų, dantų cementas taip pat vaidina svarbų vaidmenį užkirsti kelią ertmėms ir dantų stiprinimui. Tačiau ne visada įmanoma pasiekti komercinį dantų cementą. Šiame tinklaraštyje išmokkime, kaip pasigaminti namų dantų cementą naudojant natūralius ingredientus.

būtini ingredientai:

  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kokosų aliejaus
  • Keli lašai pipirmėčių eterinio aliejaus

žingsnis po žingsnio:

  1. Dubenyje sumaišykite kepimo sodą ir druską.
  2. Pridėkite kokosų aliejų ir gerai išmaišykite, kol gausite nuoseklų aplanką.
  3. Įpilkite kelis lašus pipirmėčių eterinio aliejaus, kad būtų gaivus skonis.
  4. Perkelkite aplanką į dangčio konteinerį.
  5. Tai paruošta! Dabar galite naudoti naminį dantų cementą taip, kaip naudotumėte reklamą.
  6. Naminis dantų cementas yra natūrali ir ekonominė alternatyva palaikyti burnos sveikatą. Kepimo soda padeda pašalinti dėmes ir pašviesinti dantis, o druska padeda valyti ir užkirsti kelią ertmėms. Kokosų aliejus pasižymi antibakterinėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis, taip pat padeda kovoti su blogu kvėpavimu. Pipirmėčių eterinis aliejus suteikia malonų ir gaivų skonį.

    Svarbu pabrėžti, kad namų dantų cementas nepakeičia reguliaraus apsilankymo pas odontologą ir tinkamą dantų valymą. Jis gali būti naudojamas kaip burnos higienos rutinos papildymas, tačiau tai neturėtų būti vienintelis danties priežiūros būdas.

    Pabandykite pasidaryti savo naminį dantų cementą ir mėgaukitės sveikos burnos ir spinduliuojančios šypsenos pranašumais!

Scroll to Top