Kaip atliekama riebalų nusiurbimas

Kaip atliekama riebalų nusiurbimas?

Lydosakcija yra estetinė chirurginė procedūra, kuria siekiama pašalinti lokalizuotų riebalų perteklių tam tikrose kūno vietose. Tai yra viena populiariausių plastinių operacijų pasaulyje, kurią kasmet atlieka tūkstančiai žmonių.

Kas yra riebalų nusiurbimas?

Lydosuction, dar vadinama liposkulptūra, yra chirurginė procedūra, kuri naudoja ploną kaniulę ir vakuumą riebalams pašalinti tokiose vietose kaip pilvas, šlaunys, rankos, nugara, kaklas ir smakras. Svarbu pažymėti, kad riebalų nusiurbimas nėra svorio metimo metodas, o būdas modeliuoti kūną ir pagerinti kūno kontūrą.

Kaip atliekama riebalų nusiurbimas?

Lydosakcija atliekama ligoninės aplinkoje, esant vietinei ar bendrajai anestezijai, atsižvelgiant į gydomo ploto mastą. Plastikinis chirurgas daro nedidelius pjūvius ant odos, esančios šalia teritorijos, kurią reikia apdoroti, ir įterpia riebalų nusiurbimo kaniulę, sujungtą su siurbimo įtaisu.

Švelniais ir tiksliais judesiais chirurgas perbraukia kaniulę per riebalų sluoksnį, sulaužo riebalų ląsteles ir siekia pertekliaus. Svarbu pažymėti, kad riebalų nusiurbimo metu pašalintų riebalų kiekis yra ribotas, visada siekiant saugoti pacientus.

pooperacinis atkūrimas

Po riebalų nusiurbimo įprasta atsirasti patinant, mėlynėms ir diskomfortui apdorojamoje vietoje. Naudojant gniuždomąjį dirželį, rekomenduojama padėti atkurti ir modeliuoti kūną. Atkūrimo laikas skiriasi atsižvelgiant į procedūros mastą ir kiekvieno paciento individualų atsaką.

Pooperaciniu laikotarpiu būtina laikytis visų medicinos gairių, pavyzdžiui, vengti fizinių pastangų, išlaikyti sveiką mitybą ir atlikti limfos kanalizacijos sesijas, kurios padeda sumažinti patinimą ir paspartinti atsigavimą.

rizika ir globa

Be to, kaip chirurginė procedūra, riebalų nusiurbimas turi tokią riziką kaip infekcijos, mėlynės, odos nelygumai ir nepageidaujama reakcija į anesteziją. Būtina pasirinkti kvalifikuotą ir patyrusį plastikos chirurgą, taip pat atlikti visus nurodytus priešoperacinius egzaminus.

Svarbu pabrėžti, kad riebalų nusiurbimas nėra nutukimo gydymas ir nepakeičia sveikų įpročių, tokių kaip subalansuota dieta ir reguliari mankšta, priėmimo. Labai svarbu išlaikyti sveiką gyvenimo būdą, kad būtų užtikrinta ilgalaikiai rezultatai.

Trumpai tariant, riebalų nusiurbimas yra estetinė chirurginė procedūra, kuria siekiama pašalinti lokalių riebalų perteklių tam tikrose kūno vietose. Svarbu ieškoti kvalifikuoto plastiko chirurgo ir laikytis visų medicinos gairių, kad būtų užtikrintas saugus atsigavimas ir patenkinami rezultatai.

Scroll to Top