Kaip padaryti keptą sparno būgną

Kaip padaryti keptą sparno būgną

Jei esate vištienos ir meilės traškių užkandžių gerbėjas, keptas sparno būgnelis yra skani galimybė išbandyti. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį nenugalimą delikatesą. Nagi!

ingredientai:

  • 1 kg vištienos sparno būgnelių
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 citrinos sultys
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 puodelis kviečių miltų
  • 1 puodelio siūlų miltai
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas:

1. Marinar sparno būgnai:

Dubenyje pagardinkite sparno būgnelius su pjaustytais česnakais, citrinos sultimis, druska ir pipirais. Leiskite jūrų pėstininkams bent 30 minučių gerai absorbuoti skonius.

2. Paruoškite duonos kuprinių mišinį:

giliame inde sumaišykite miltus ir džiūvėsėlius. Rezervas.

3. Duona būgnai:

Pereikite kiekvieną būgną į duonos mišinį, įsitikindami, kad jie yra gerai uždengti iš visų pusių.

4. Kepkite būgnelius:

gilioje keptuvėje aliejų įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kai karšta, palaipsniui įpilkite sparno būgnų, venkite keptuvės perkrauti. Kepkite maždaug 10 minučių arba iki auksinės ir traškios.

5. Nusausinkite ir patiekite:

Nuimkite būgnelius iš keptuvės iš keptuvės ir padėkite juos ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad būtų galima nusausinti alyvos perteklių. Patiekite karštai ir mėgaukitės!

Keptas sparno būgnelis yra puikus pasirinkimas užkandžiauti vakarėliuose, kepsninės ar net tokiu būdu -patiekalu. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo svečius nenugalimu skoniu!

geras apetitas!

Scroll to Top