Kaip padaryti anties būgną

Kaip padaryti anties būgną

Įvadas

„Drumstick“ yra labai populiarus sūrus Brazilijoje, tradiciškai pagamintas iš susmulkintos vištienos. Tačiau yra keletas šio malonumo variantų, ir vienas iš jų yra „Duck Drumstick“. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip padaryti šią skanią ir kitokią versiją. Pasiruoškite nustebinti savo svečius šiuo unikaliu receptu!

ingredientai

Norėdami, kad antis būgnai, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g susmulkintos anties mėsos
  • 2 puodeliai ančių sultinio
  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas

Dabar, kai jau turite visus ingredientus, sekite žemiau esantį žingsnis po žingsnio, kad antis būtų būgnelis:

  1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  2. Įpilkite susmulkintos anties mėsos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Kelias minutes pakepinkite.
  3. Įpilkite anties sultinio ir užvirkite.
  4. Palaipsniui įpilkite kviečių miltų, visada maišydami, kad nešok.
  5. Maišykite, kol masė bus neuždengta iš keptuvės dugno.
  6. Nuimkite tešlą nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  7. Suteptomis rankomis, paimkite masės dalis ir suformuokite būgnelius.
  8. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepinkite būgnelius iki auksinės spalvos.
  9. Pašalinkite būgnelius iš aliejaus ir padėkite juos ant absorbuojančio popieriaus, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
  10. Patiekite karštos anties būgnelius ir mėgaukitės!
  11. Išvada

    „Duck Drumstick“ yra skani ir kitokia galimybė pakeisti sūrų meniu. Naudodami šį paprastą ir lengvai pagamintą receptą, galite nustebinti savo svečius skaniu ir unikaliu užkandžiu. Išbandykite ir mėgaukitės!

Scroll to Top