Kaip pasigaminti šviežią kremą su karvės pienu

Kaip pasigaminti šviežią grietinėlę su karvės pienu

Jei mėgstate gaminti maistą ir visada ieškote naujų receptų, jūs tikrai susidūrėte su poreikiu naudoti šviežią grietinėlę kai kuriuose preparatuose. Tačiau ne visada lengva rasti šį ingredientą prekybos centruose arba jis gali būti labai brangus. Bet nesijaudinkite, šiandien mes išmokysime, kaip namuose pasigaminti šviežią grietinėlę su karvės pienu!

ingredientai:

  • 1 litras visos karvės pieno
  • 2 šaukštai citrinos sulčių arba baltojo acto

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: Keptuvėje karvės pieną įkaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ji pradės virti. Retkarčiais išmaišykite, kad pienas nepriliptų prie keptuvės dugno.

2 žingsnis: Kai tik pienas verda, įpilkite citrinos sulčių arba baltojo acto. Gerai išmaišykite ir išjunkite ugnį.

3 žingsnis: Leiskite pienui pailsėti maždaug 10 minučių. Šiuo metu citrinos sultyse ar acte esanti rūgštis varškės pieną, sudarydama šviežią kremą.

4 žingsnis: Po poilsio laiko ant dubenėlio uždėkite išklotą sietą su švariu medvilniniu audiniu. Supilkite varškės pieną į sietą ir leiskite serumui nutekėti maždaug 1 valandą.

5 žingsnis: lašindami serumą, šviežią kremą turėsite paruošti naudoti savo receptuose. Perkelkite į švarų indą ir keletą valandų šaldykite, kad jis būtų nuoseklesnis.

Dabar jūs žinote, kaip namuose pasigaminti šviežią grietinėlę su karvės pienu! Tai puiki alternatyva, kai nerandate šviežio kremo prekybos centruose ar norite sutaupyti pinigų. Rezultatas yra skanus ir tobulas kremas, naudojamas įvairiuose kulinariniuose preparatuose.

Išbandykite šį receptą ir pasidalykite su mumis komentaruose!

Scroll to Top