Kaip pasidaryti kietą jackfruit gabalėliais

Kaip padaryti jackfruit jackfruit gabalėliais

JACA yra skanūs ir universalūs atogrąžų vaisiai, kuriuos galima naudoti įvairiuose receptuose. Vienas iš tradiciškiausių būdų mėgautis šiuo vaisiu yra „Hard Jackfruit“ gaminimas gabalėliais. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti šį nenugalimą delikatesą.

ingredientai:

  • 1 kietas Jaca
  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 puodelis vandens
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono miltelių

paruošimo režimas:

1 žingsnis: „Jackfruit“ paruošimas

Pirmiausia turite pasirinkti kietą ir subrendusį „Jackfruit“. Nuimkite žievę ir sėklas nuo jackfruit, supjaustydami ją į mažus gabalėlius. Nepamirškite sutepti rankų aliejumi, kad jackfruit neliptų.

2 žingsnis: „Jackfruit“ virimas

Didelėje keptuvėje padėkite supjaustytą jackfruit ir įpilkite pakankamai vandens, kad padengtumėte gabalus. Atneškite į vidutinę ugnį ir virkite maždaug 20 minučių arba tol, kol jackfruit bus minkšta.

3 žingsnis: Sirupo paruošimas

Kol jackfish gamina, paruoškite sirupą. Kitoje keptuvėje įpilkite cukraus, vandens, citrinos sulčių ir cinamono miltelių. Gerai išmaišykite ir atneškite į vidutinę ugnį, nuolat maišydami, kol gausite vielos taško sirupą.

4 žingsnis: saldainių apdaila

Kai tik jackfruit bus iškepta, nusausinkite vandenį ir įpilkite gabalų į sirupą. Virkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių, švelniai maišydami, kad visi gabalėliai būtų suvynioti į sirupą.

5 veiksmas: saugykla

Po virimo laiko išjunkite ugnį ir leiskite jackfruit visiškai atvėsti. Perkelkite į sterilius stiklinius stiklainius ir laikykite jį šaldytuve. „Jackfruit“ trunka gabalėliais per 1 savaitę.

Dabar, kai žinote, kaip pasidaryti kietą jackfruit gabalėliu, mėgaukitės šiuo atogrąžų malonumu desertuose, užkandžiuose ar net kaip sūrio akompanimentą. Pabandykite nustebinti unikaliu šio saldaus!

skoniu!

Scroll to Top