kaip vystytis „Yamask Pokemon Go“

Kaip vystytis „Yamask“ prie Pokémon Go

Sveiki, „Pokémon Go“ treneriai! Šiandien mes kalbėsime apie tai, kaip vystytis „Yamask“, labai įdomiu ir paslaptingu Pokémonu. Panagrinėkime visą jums reikalingą informaciją, kad galėtumėte tobulinti savo „Yamask“ ir sustiprinti savo komandą. Taigi, ateik!

Kas yra Yamaskas?

„Yamask“ yra vaiduoklio tipo „Pokémon“, pristatytas penktosios kartos „Pokémon Games“. Jis yra žinomas dėl to, kad nešioja kaukę, kuri vaizduoja jo veidą, kai jis buvo žmogus. „Yamask“ yra gana populiarus tarp trenerių dėl savo unikalios išvaizdos ir ypatingų įgūdžių.

kaip užfiksuoti yamask?

Norėdami užfiksuoti „Yamask“ „Pokémon Go“, turite žinoti apie specialius žaidimo įvykius. „Yamask“ dažniausiai pasirodo teminių renginių metu, pavyzdžiui, Helovinas. Šių įvykių metu labiau tikėtina, kad rasite ir užfiksuosite „Yamask“ vietose, kur didesnė „Pokéstops“ ir „Sporto“ koncentracija.

kaip vystytis yamask?

Norėdami išsivystyti „Yamask“ „Pokémon Go“, turite surinkti 50 „Yamask Candy“. Šiuos saldumynus galima gauti užfiksuojant „Yamask“, šokiruojančius kiaušinius, kuriuose yra „Yamask“ arba „Yamask“ perduoda profesoriui Willow. Surinkę 50 saldainių, galite išsivystyti savo „Yamask“ į „Cofagrigs“.

Kokie yra „Cofagregus“ įgūdžiai?

„Cofagrigus“ yra išsivysčiusi „Yamask“ forma ir turi unikalių įgūdžių. Jis yra vaiduoklio tipo Pokémon ir turi labai didelę gynybą. Pagrindiniai jo įgūdžiai yra „Shadow Ball“, „Dark Pulse“ ir „Psychic“. Šie įgūdžiai daro „Cofagrigus“ galingu „Pokémon“ kovose su kitais treneriais.

Kaip sustiprinti savo „cofagrigs“?

Norėdami sustiprinti savo „Cofagrigs“, galite naudoti „Stardust“ ir „Candies“, kad padidintumėte savo kovos galią ir patobulintumėte savo įgūdžius. Be to, galite išmokyti naujų atakų prieš savo „Cofagrigs“ naudodami TMS (technines mašinas), kurias galima įsigyti REIDEDS arba įsigyjant žaidimų parduotuvėje.

Išvada

„Yamask“ yra žavus „Pokémon“ ir keičiantis jį į „Cofagrigs“ gali būti puikus jūsų komandos „Pokémon Go“ priedas. Nepamirškite dalyvauti specialiuose renginiuose, kad padidintumėte savo galimybes užfiksuoti „Yamask“ ir rinkti saldumynus evoliucijai. Stiprinkite savo „Cofagrigus“ su stardustu, saldainiais ir naujomis atakomis, kad padarytumėte dar galingesnius. Sėkmės jūsų kelionėje kaip „Pokémon“ treneris!

Scroll to Top