Kaip padaryti šiluminę etiketę

Kaip padaryti termoelekonizavimo etiketę

„Termoconant“ etiketės yra puiki galimybė praktiškai ir ilgalaikiam drabužių, uniformų ir aksesuarų pritaikymui. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namuose gaminti „Thermoconant“ etiketes. Nagi!

reikalingos medžiagos

  • medvilninis audinys
  • Termoelektrinio popierius
  • lyginanti geležis
  • žirklės
  • spausdintuvas

žingsnis po žingsnio

1. Pasirinkite dizainą

Pirmasis žingsnis yra pasirinkti savo etiketės dizainą. Savo kompiuteryje galite sukurti pasirinktinį dizainą arba naudoti tam tikrą vaizdo redagavimo programą. Įsitikinkite, kad etiketės dydis tinka jūsų projektui.

2. Atspausdinkite dizainą

Baigę etiketės dizainą, atsispausdinkite jį ant šiluminio popieriaus lapo. Būtinai laikykitės gamintojo instrukcijų dėl spausdintuvo konfigūracijos ir dešinėje pusėje, jei norite spausdinti.

3. Iškirpkite etiketę

su spausdintu dizainu, naudokite žirkles, kad supjaustytumėte etiketę. Būtinai palikite paraštę aplink dizainą, kad palengvintumėte taikymą.

4. Paruoškite audinį

Pasirinkite medvilninį audinį, kuriame norite pritaikyti etiketę. Įsitikinkite, kad audinys yra švarus ir lygus, be raukšlių ar raukšlių.

5. Padėkite etiketę

Padėkite termoelektrinę etiketę su atspausdinta pusė, pasukta ant audinio. Būtinai pastatykite etiketę norimoje vietoje ir tinkamai sulyginkite.

6. Tepkite šilumą

Su įkaitintu geležies įkaitinimu, užtepkite šilumą ant etiketės. Padarykite žiedinius judesius ir tvirtai paspauskite maždaug 15–20 sekundžių. Būtinai užtepkite šilumą visam etiketės paviršiui.

7. Pašalinkite popierių

Užtepę šilumą, palaukite keletą sekundžių, kol etiketė atvės. Tada švelniai nuimkite terokliacinį popierių. Nepamirškite to atsargiai nepažeisti etiketės.

8. Baigti

Pašalinus popierių, įsitikinkite, kad etiketė yra gerai pritvirtinta ant audinio. Jei reikia, naudokite daugiau šilumos su geležimi. Prieš naudodamiesi dalimi, palaukite keletą minučių, kol etiketė visiškai atvės.

Dabar jūs žinote, kaip namuose gaminti „Thermoconant“ etiketes! Atleiskite savo kūrybiškumą ir pritaikykite drabužius bei aksesuarus unikaliai ir individualizuotu būdu.

Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas. Jei turite klausimų, palikite jį komentaruose žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top