Kaip ištrinti „LG TV“ programą

Kaip ištrinti LG TV programą

Jei turite LG TV ir norite ištrinti programą, kurios nebenaudoja, šis straipsnis padės jums atlikti šį procesą paprasčiau ir greitai.

1 žingsnis: Prieiga prie TV meniu

Norėdami pradėti, įjunkite savo LG televizorių ir apsilankykite pagrindiniame meniu. Paprastai meniu galima pasiekti per nuotolinio valdymo pulto mygtuką „Pagrindinis“.

2 veiksmas: Naršykite į programų parduotuvę

Pagrindiniame meniu ieškokite parinkties „LG Content Store“ arba „Application Store“. Ši parinktis gali skirtis priklausomai nuo jūsų televizoriaus modelio.

3 žingsnis: pasirinkite „Mano programos“

Programų parduotuvėje rasite parinktį „Mano programos“ arba „Mano atsisiuntimai“. Pasirinkite šią parinktį, jei norite peržiūrėti visas jūsų televizoriaus įdiegtas programas.

4 veiksmas: Pasirinkite programą, kuri turi būti ištrinta

Įdiegtų programų sąraše ieškokite programos, kurią norite ištrinti. Norėdami naršyti sąrašą, naudokite nuotolinio valdymo rodykles.

5 veiksmas: Ištrinkite programą

Pasirinkus programą, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką „Gerai“. Bus rodomas naujas ekranas su informacija apie programą.

Ieškokite parinkties „Ištrinti“ arba „pašalinti“ ir patvirtinti ištrynimą, kai to reikalaujama. Palaukite keletą sekundžių, kol programa bus visiškai pašalinta.

6 veiksmas: patikrinkite deleciją

Ištrynę grįžkite į pagrindinį TV meniu ir įsitikinkite, kad programa sėkmingai pašalinta. Jei jis vis dar matomas, iš naujo paleiskite televizorių ir dar kartą patikrinkite.

Dabar jūs žinote, kaip ištrinti LG TV programą. Atminkite, kad ne visas programas galima ištrinti, nes kai kurios yra iš anksto įdiegtos ir yra televizijos operacinės sistemos dalis.

Jei norite iš naujo įdiegti pašalintą programą arba jums reikia papildomos palaikymo, skaitykite „LG TV“ vartotojo vadovą arba susisiekite su LG technine pagalba.

Scroll to Top